#1 Yourunmyworld

#yourunmyworld
Vandaag maak ik een kickstart met de nieuwe rubriek #yourunmyworld. Binnen dit kader portreteer ik mensen die ik in het bijzonder waardeer en waar ik enorm tegenop kijk. Ik hoop in deze rubriek straks ook lezers en experts te mogen verwelkomen.

SFFTE
Deze serie trap ik af met mijn getalenteerde vriendin Debbie. Deze alleskunner is eigenaresse van SixFeetFromTheEdge.com, (nu nog) mijn rechterhand en actief lid van de GL2R crew.

Talent
Soms weet je gewoon dat er maar één iemand geschikt is voor hetgeen dat je in gedachte hebt. Dat er maar één iemand is die dit net zo ziet als dat ik dat zelf zie. Het enige dat deze persoon nodig heeft is een kans. Een kans om te laten zien waartoe ze in staat is.

Nike
Ik ken weinig mensen die net zo gek zijn van Nike als ik. Toen ik Debbie ontmoette bleek mijn kast vol Nike’s slechts een kleine verzameling te zijn. Als je in Debbie’s kast kijkt zie je galore aan Nike’s. De één nog vetter en exclusiever dan de ander. Toen ik iemand mocht uitzoeken om me te vergezellen bij mijn job had ik al gauw Debbie op het oog. Vandaag de dag ben ik ontzettend blij met deze toevoeging, want dat is het. Ze schrijft fantastisch, identificeert kansen en is onderdeel van de community waarvoor ik medeverantwoordelijk ben, daarnaast is ze een kommaneuker eerste klas. Precies wat ik zocht.

Personal shopper
Er gaat meer schuil achter deze taalnatie. Haar gevoel voor stijl is ongekend. Ze komt uit Nederland, maar als je me had verteld dat ze uit Denemarken of Zweden afkomstig was had ik het ook geloofd. Less is in haar geval heel vaak more. Als ik met haar de Zara binnenstap kom ik gegarandeerd met iets terug, dat me in eerste instantie niet had gestaan. Als ik het dan aantrek zijn de effecten vaak verrassend goed. En het wordt nog beter want, ik kan haar met een gerust hart op pad sturen om kleding voor me te shoppen. Ik weet zeker dat ze de mooiste outfit voor me uitzoekt, die ook nog eens past bij mijn style. Debbie kan namelijk extreem goed dingen observeren. De key learnings eruit trekken om het daarna nog beter en mooier te maken.

Luisteraar
Debbie zorgt er ook nog eens voor dat ik extreem rustig word en blijf. Enkel omdat ze de kalmte zelve is. Als ik mijn verhaal kwijt wil, dan is ze het luisterend oor. Hoort ze me aan en geeft me feedback.

Geef nooit op
Eén van haar mooiste eigenschappen vind ik toch wel dat ze nooit opgeeft. Als ze echt iets wil dan lukt het haar ook. Simpelweg door er heel hard voor te werken. Het hardlopen gaat bijvoorbeeld niet altijd even gemakkelijk door blessures. Toch doet ze er alles aan om pijn en blessurevrij te lopen. Ze heeft zelfs een trainer in de arm genomen om haar looptechniek aan te passen. Zou ik misschien ook eens moeten doen.

Pegasus 31
Deze dame runs my world trouwens op Pegasus 31 (de rechter schoen). Deze schoen is gemaakt voor de langere afstanden en biedt de juiste ondersteuning. Debbie, wanneer gaan we samen een halve marathon lopen?

Tot slot moet je weten dat er weinig mensen zijn die zo oprecht zijn als Debbie. Ze is betrokken, lief en communicatief enorm vaardig. Ze gunt je het je allerbeste en is ook heel betrokken bij hetgeen dat je doet. Je kunt haar volgen op Instagram, Facebook en Twitter

Photos by Debbie.

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent