#10 De 5 trending (Rio) hashtags of the day

Joyce en ik zagen een ontzettend leuke post voorbij op Man Repeller en dachten direct, dit moeten we ook met jou delen! Je bent vast wel bekend met de hashtag #OOTD (outfit of the day). Hiermee tonen dagelijks wereldwijd meisjes hun favoriete outfits van de dag. Maar naast outfits zijn er nog veel meer hastags te bedenken die iets aanduiden wat op die dag hot is. Bijvoorbeeld je favo nummer #MOTD (music of the day) of #DOTD (dance of the day). En omdat de aankomende vier weken geheel in het teken staan van de Olympische Spelen en er ontzettend veel nieuws wordt gepubliceerd rondom dit alles, geven wij je dagelijks een update aan de hand van de verschillende hashtags of the day!


1. #MOTD: music of the day gaat naar DJ Snake – Let Me Love You (feat. Justin Bieber)
Emma Heesters coverde het nummer. De tekst van dit prachtige nummer spreekt mij enorm aan.

Don’t fall asleep
At the wheel, we’ve got a million miles ahead of us
Miles ahead of us
All we need
Is a rude awakening to know we’re good enough
Know we’re good enough

Ik draag het nummer op aan Dafne & Ranomi die beide strijden voor wat ze waard zijn. Dat ze dan tekort komen, dat kan. Maar weet wel dat beide dames alles hebben gegeven.

[YouTube]

2. #GOTD: game of the day is de finale van Dafne Schippers
Starten in baan 9 is lastig. Het was de plek die Dafne kreeg toebedeeld in haar 100 meter finale vannacht. Vanaf die zijde kun je minder goed zien waar de rest loopt. ‘Je kunt niet mee in de strijd.’ Is dat bepalend?’ ‘Dat is heel bepalend.’ vertelt ze aan de NOS verslaggever. Ik vind overigens knap hoe ze zichzelf hier in bescherming neemt.

[YouTube]

3. #AOTD: atlete of the day Ranomi Kromowidjojo
Ze kwam net iets te kort in de 50 meter vrije slag. ‘Wat gebeurde op die laatste tien meter?’ ‘Alles gegeven en geknokt tot de laatste meter, maar dat was niet genoeg.’ vertel Ranomi aan de NOS verslaggever. Ik weet dat ze erover nadenkt om wellicht te stoppen, alhoewel ze eerst op vakantie gaat om te kijken hoe zich voelt. Ik hoop van harte dat ze doorgaat, want dan kan ik haar live aanschouwen in Japan in 2020.

SILVER

4. #IOTD: instagramaccount of the day is gewonnen door atlete @jessicaennishill
Jessia Ennis-Hill
is naast Dafne Schippers en Susan Kuijken één van mijn favoriete atletes. En haar Instagram bio vind ik ook gewoon heel cool! ‘London 2012 Olympic Heptathlon Champion & full time mum.’ Vooral dat laatste. Ze is trouwens daarnet 2de geworden op de meerkamp! Hoe cool?? Congrats Jessica!

[Jessica Ennis]

5. #VOTD: video of the day gaat naar Jet van Nieuwkerk en Women’s Health Milou Turpijn (de nieuwe hoofdredactrice)
Ik maak een uitzondering wat betreft het onderwerp Rio, wat in al deze posts centraal staat. Ik vind namelijk dat Jet en Milou een hele goede boodschap hebben voor jou en mij als het gaat om #FOGO: ‘Namelijk, wees een beetje lief voor jezelf!’ WTF is #FOGO? Nou daarom moet je dus even de video bekijken.

[Women’s Health]

Heb je de aankomende weken dingen die passen bij de bovenstaande hashtags schroom dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen via Instagram, Snapchat en Facebook. Hoe meer input, hoe leuker! Nietwaar?

?

Riogelink de Joyceiro

Fotografie door Gaard van Vugt & Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent