10 Moments of HAPPINESS

Soms heb je van die momenten van bezinning, even sta je stil bij al het goede, de lieve en leuke mensen in je omgeving, de mijlpalen die je hebt bereikt, dat onverwachte gebaar. Mag je hardop zeggen dat je je op zo’n moment gewoon eventjes heel gelukkig voelt? Ja! Natuurlijk gaat het ook wel eens wat minder, maar een moment of happiness is altijd fijn… Daarom 10 moments of happiness!

Moment 1 Vlinders in je buik
Je krijgt die glimlach maar niet van je gezicht!? What’s up, gelukkig weten je vriendinnetjes het allang. Je bent verliefd! Tijd om het ook toe te geven aan jezelf…

Moment 2 Mooiste kledingstuk ooit
Je hebt nog wat tijd over en denkt, nu je dan toch in de stad loopt (met een saldo van bijna nul komma nul, but who care’s) mag je best even je favo winkel binnenwandelen! Vervolgens loop je naar buiten met je beste aankoop ooit! En dat in slechts 5 minuten.

Moment 3 Een toereikend saldo
Je wilt net een geldbedrag pinnen, checkt voor de zekerheid nog even je saldo. Je ogen worden groot! What happened? Heb ik dat wel goed gezien? Wow! Zomaar in één keer uit de min..  De Belastingdienst! Je hoeft een keer niet een geldbedrag terug te betalen! Dat is aardig. ‘Belastingdienst leuker kunnen we het niet maken…’ Ja dat kunnen ze dus wel! Weet je al waar je het aan uit gaat geven?

Moment 4 It’s him! 
Het was leuk hé zaterdag? Ja ‘zucht’ het was fantastisch! Alleen jammer dat hij jou nummer wel heeft! Maar jij die van hem niet. Nu ben jij afhankelijk van hem… Elke keer als je telefoon een millimeter beweegt denk je dat het een berichtje van hém is! Jammer, maar helaas. Het is nu al maandag. Je mobiel licht op. Yeah! Hij heeft je EINDELIJK een berichtje gestuurd. Let the text messaging (lees: WhatsApp) marathon begin! Je moet hem ten slotte eerst even helemaal uithoren over van alles en nog wat!

Moment 5 It’s raining compliments
Soms moet je gewoon even van iemand horen dat je er vandaag heel mooi uitziet, of dat je een heel aardig en welbespraakt meisje bent. Of dat je niet wijs ben (ja ik vat zo’n opmerking als positief op, want ik ben ook niet altijd helemaal wijs). Gelukkig word je niet alleen door het ontvangen van complimenten, maar ook door ze te maken! Als ik een drankje teveel op heb bel ik graag even met mijn Mama om te vertellen hoe lief ik er haar wel niet vind. Zij vindt me op dat moment misschien iets minder lief, heel begrijpelijk als ze om 03:46uur een telefoontje krijgt van haar lieftallige dochter. Maar het gaat om het gebaar! En vergeet die jongen niet die eigenlijk je perfecte vriend had kunnen zijn, maar die gewoon echt te lief is! Je mag hem best bedanken als hij je naar huis brengt.

Moment 6 A new job
Angstvallig kijk je naar de telefoon, neemt het gesprek in je hoofd nog één keer helemaal door. Shit, had ik dat maar anders gezegd of verwoord.. En dan gaat je telefoon. Je laat de telefoon nog één keer overgaan en neemt dan op. Het verlossende woord. Spannend! ‘Je bent aangenomen!’ Ja je hebt het goed gehoord, jij bent het geworden. Yes je hebt een baan!  Je rent naar je laptop natuurlijk breng je ook meteen je Facebook friends op de hoogte van dit heugelijk feit! ‘Nieuwe job in de pocket.’ Binnen 7 minuten al meer dan 10 Likes en de vraag ‘waar ga je werken?’

Moment 7 That’s what friends are for
Je hebt totaal geen zin om uit te gaan vanavond! Maar je kan het ook niet maken om je vriendinnetjes op het laatste moment af te zeggen. Een beetje gaar vertrek je richting de badkamer om je klaar te maken. Het wil allemaal niet echt lukken. Gaan of niet gaan, that’s the question.. Je gaat toch. 6 Uur en 4 drankjes later (waaronder een RedBull voor wat extra energie) wandel je net iets te vrolijk door de kroeg, je struikelt but who care’s, life’s wonderful! En wat heb je toch een grappige en lieve vriendinnetjes!

Moment 8 A productive day
Je hebt van die dagen waarop je geen reet (pardon me) uitvoert. Maar zijn ook van die dagen dat je je volledige to do list kunt afvinken! En je zelfs nog meer hebt gedaan, dan je had verwacht! Of je hebt je achterstallige werkzaamheden eindelijk verricht! Fijn gevoel toch?

Moment 9 Happiness
En dan heb je deze nog…

Moment 10 My ultimate run
Ik zou niet een oprecht Girls Love 2 Run meisje zijn als ik niet refereerde aan mijn hardloop carrière in the making. Yeah right! Het mooiste moment in mijn leven moet nog komen. Ik dacht dat ik die mijlpaal al bereikt had toen ik voet aan New Yorkse bodem zette! It felt like coming home, maar welk meisje heeft dat niet? De run van mijn leven is The New York City Marathon. Dat is waar ik dan onbewust maanden, jaren voor heb getraind. Je bouwt het op, kleine stapjes je leeft naar dit moment toe. Het moment dat je de finish bereikt van deze prachtige marathon! Je bent kapot, plast bijna in je broek, but you’ve made it!

Overigens de foto’s in dit bericht zijn voor mij momenten van happiness!

Wat is jouw moment of HAPPINESS? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

 

Recent