#10 Workitout

Gas van die lolly. Please. Klinkt als een goed idee, maar hoe doe je dat eigenlijk? Tijdens zo’n momentje bezoek ik het liefst mijn favoriete videokanaal. Daar kwam ik terecht op onderstaande filmpje met een paar bruikbare tips voor ‘Hoe gaat Francien eindelijk een keer relaxen’.

  • Yoga. Okay ik ben een beginneling en absoluut niet soepel, maar dat komt vanzelf. Kickstart je dag met Leah Kim’s Power Yoga workout. Deze vind je op je N+TC app.

  • Neem een warm bad en blijf daar minimaal een half uur in zitten. Zet je telefoon op vliegtuigmodus zodat je even volledig tot rust kunt komen. Heb je net als ik geen bad? No worries. Stap onder de douche en neem de tijd om je lichaam eens even goed onder handen te nemen. Scheer je benen, oksels en schaamstreek. Pak je favoriete Rituals showergel erbij. Een haarmasker is ook niet verkeerd nu je er toch staat. Right? Wedden dat jij volledig kalm onder de douche vandaan stapt?

  • Tea-time – me-time. In de video maakt Geri haar eigen herbal tea. Zelf ben ik geen liefhebben van thee. Doe mij maar een mok gevuld met warme Chocomel inclusief slagroom en marshmallows. Pak je favoriete serie erbij en strijk neer op de bank. Easy does it.

Dus, wanneer is jouw eerstvolgende relax avond?

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent