1000 workout

In een heel ver verleden hebben we hier al eens de 1000 workout van Blogilates gedeeld (hier). De heerlijk hysterische, overenthousiaste Cassey Ho had toendertijd alleen een papieren versie van de workout. Maar daar is sinds deze week verandering in gekomen. We hebben eindelijk een video!

De video is meer dan welkom. Want dit is 1 van de zwaarste workouts ooit. En als je dan niemand hebt die tegen je praat ga je al snel dingen overslaan. Ik heb hem dan ook nog nooit helemaal afgemaakt, of in ieder geval met een beetje smokkelen. Want hij is zwaar. En niet zomaar zwaar, maar echt zwaar;) De oefeningen zijn stuk voor stuk allemaal goed te doen en niet moeilijk, je hebt er ook niets voor nodig. Dus geen gewichten, medicijnballen ofzo. Maar 100x squaten of lungen gaat je niet in de koude kleren zitten.

1 tip: Doe deze workout niet de dag voordat je een lange run op het programma hebt staan. Je benen voelen aan als lood, believe me!

Wat vind je er van? Ik ben zo benieuwd of je dit makkelijk doet of dat ik niet de enige ben die er moeite mee heeft! Ik hoop stiekem dat laatste;) 

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent