2 workout | Healthyfans training

Als onze Jenny een bootcamp organiseert, dan moeten we daar natuurlijk bij zijn! En dus rende ik afgelopen zondag naar het Vondelpark. Of nou ja, eerst naar de Run2Day op de Overtoom. Het zonnetje scheen heerlijk. Het was zo’n dag waarop het in de zon bloedje heet was, maar waar de schaduw je wees op de datum (lees: winter). Een heerlijk loopje van 3 km verder, kwam ik bij de winkel. Ik was zeker niet de eerste. Het was al lekker druk en in de kelder ontmoette ik Manon. Ze is eindelijk hersteld van haar blessure en mag weer rustig opbouwen!

Na een korte introductie van Jenny en haar mede organisator Ashley vertrokken we rustig naar het park. We begonnen met een klein rondje warmlopen, waarbij we een aantal opdrachten meekregen om ook écht warm te worden. En dat vergde wat focus en coördinatie;) But we pulled through! Vervolgens gingen we aan de slag met het echte werk. Opdrukken, squat jumps, lunges, allemaal in een hoge intensiteit met korte rustpauzes tussendoor. Met andere woorden: Bikkelen met een garantie op spierpijn. Gelukkig had ik nog spierpijn van de bokstraining van 2 dagen eerder… Na een enorm heftige Tabatha, volgde een springoefening, waarna we nog wat arm en buikwerk deden. Als afsluiter nog een zo snel mogelijk stukje rennen en toen was ik uitgeteld;)

Terug in de store ontvingen we allemaal wat fijne goodies en was het tijd om weer naar huis te rennen. Voor zover dat nog lukte met zwabberbenen en Honger.

Super geslaagd dames! Dank jullie wel! 

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent