#11 Dagboek van een marathon loopster

Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het 12 oktober is. Op 29 november loop ik dus de KLM Curaçao Marathon. Ik tel de dagen. Nog 49.

Eigenlijk moet ik nu (22:33) nog gaan, maar het is ZO koud. Ja I know smoesjes! Okay, mag ik dan zeggen dat ik me niet helemaal op mijn gemak voel om op dit tijdstip in mijn eentje door de grote stad te lopen.

Ja ik ben net pas klaar met werken. Dus nee het kon niet eerder. Is er misschien nog een knappe zweetdate die met me mee op stap wil om vannacht een paar kilometers te maken? En nee dan bedoel ik niet de kilometers die je ook met gemak in de slaapkamer kunt maken.

Britt, waar ben je als ik je nodig heb? Godsamme. Kijk ik kan steen en been klagen dat ik niet wil gaan… Maar eigenlijk moet ik mijn intervalletjes wel doen vandaag, wil ik volgende week weer een stukje sneller kunnen gaan.

‘FRANCIEN REGELINK HOUD GVD JE B*K EN GA.’

BTW, morgen is er weer een Facebookinloopuur met Sport diëtiste Eshter en Fysio Sander, want de Amsterdam Marathon komt gevaarlijk dichtbij. Zie ik je daar morgen tussen 16:00 en 17:00?

Heb jij nog een tip voor me zodat ik toch nog van de bank afstap binnen nu en anderhalf uur?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto’s Joyce Bongers & Britt Weijermars

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent