#11 De 5 trending (Rio) hashtags of the day

Joyce en ik zagen een ontzettend leuke post voorbij komen op Man Repeller en dachten direct, dit moeten we ook met jou delen! Je bent vast wel bekend met de hashtag #OOTD (outfit of the day). Hiermee tonen dagelijks wereldwijd meisjes hun favoriete outfits van de dag. Maar naast outfits zijn er nog veel meer hastags te bedenken die iets aanduiden wat op die dag hot is. Bijvoorbeeld je favo nummer #MOTD (music of the day) of #DOTD (dance of the day). En omdat de aankomende vier weken geheel in het teken staan van de Olympische Spelen en er ontzettend veel nieuws wordt gepubliceerd rondom dit alles, geven wij je dagelijks een update aan de hand van de verschillende hashtags of the day!

1. #MOTD: music of the day gaat naar Olympic Games 2016 Official theme song – Alma e Coracao
Swing je even met me mee?

[Rio2016]

2. #GOTD: game of the day is natuurlijk de 100 meter finale van Usain Bolt
Op een aangename zondagavond in Rio de Janeiro is het Usain Bolt die drie op een rij speelt! Al drie Spelen achter elkaar pakt hij het goud op de 100 meter. Eindigend met een tijd van 9.81! 

[Time]

3. #AOTD: atlete of the day Usain Bolt
Usain Bolt, om bovengenoemde prestatie.

[YouTube]

Screen Shot 2016-08-15 at 4.11.28 PM

4. #IOTD: instagramaccount of the day is gewonnen door hockeyster Ellen Hoog
Ellen Hoog
en team gaan als groepswinnaar door naar de kwartfinale. Die vandaag om 20:30 uur Nederlandse tijd wordt gespeeld. Kijken dus! Ellen houdt je via haar Instagram account op de hoogste van haar ervaringen rondom De Spelen.

[Instagram]

5. #VOTD: video of the day gaat naar Irish Olympic Sailing commentator
Net als ik, heeft deze vent geen idee wat hier gebeurt. Dit levert dan ook hilarisch commentaar op bij een groot gebrek aan kennis over deze sport. Ook dat is niet erg, want nogmaals het commentaar is op deze manier een stuk leuker!

[YouTube]

Heb je de aankomende weken dingen die passen bij de bovenstaande hashtags schroom dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen via Instagram, Snapchat en Facebook. Hoe meer input, hoe leuker! Nietwaar?

?

Riogelink de Joyceiro

Fotografie door Gaard van Vugt & Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent