2 Run | WorkThatEs Tag

Ik zie altijd Tag’s voorbij komen op andere blogs en doe er eigenlijk nooit wat mee. Leuk om te lezen, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Tot ik die van Esmee voorbij zag komen. Waarom? Die van haar gaat over sport en laat dat nou net precies zijn waar ik het hier de hele dag over heb;) Es, ik heb hem dus ook maar even ingevuld!

Aan welke sporten doe je?
Ja dat is een makkelijke! Hardlopen is echt favoriet. Maar in de afgelopen jaren is ook mijn liefde voor kickboksen en krachttrainen gegroeid. De combinatie werkt voor mij het best.

Favoriete oefening?
Ik hou van de plank. Zeker nu ik ook echt snap hoe die werkt;) Dat ik zeg maar de volgende dag ook m’n buikspieren voel! Maar ook squats zijn favoriet.

Ontbijt?
Ik heb een vast ontbijtje voor de ‘normale’ dagen. Havermout met amandelmelk, appel en kaneel. Op zon- en feestdagen ga ik voor een zelfgemaakt ham-kaas croissantje <3

Welk work-out nummer staat nu bij  je op repeat?
Ik sport op heel veel verschillende muziek. Van songs met motiverende teksten tot keiharde beats tot goodold meezingers. Maar mijn favoriet is denk ik toch echt Nigga’s in Paris van Kanye en Jay-Z

Wat vind je makkelijker, gezond eten of sporten?
Sowieso sporten. Geen twijfel mogelijk. Ik hou van uitgebreid dineren, van wijn en chocola. Dan is het maar goed dat ik ook van sporten hou;)

Gebruik je voedingssupplementen? 
Nee, eigenlijk nooit. Ik probeer er echt voor te zorgen dat ik alles uit m’n voeding haal.

Beste fitspiration?
Robin Arzon is een badass chick die zo fit is dat het bijna niet te geloven is;) Ik heb serieus quotes en foto’s van haar opgeslagen om af en toe terug te kijken. Zij is the bomb!

Cheatmeal?
Ik denk dat dat chocolade is. Er zijn weinig dagen waarop ik de verleiding kan weerstaan. Verder zei ik al eerder dat ik gewoon heel erg van gezellige etentjes hou… Met wijn… En kaas toe. Dat dus.

Fijnste sportoutfit?
Ik hou van tights die net iets boven m’n enkels eindigen, zoals m’n zwarte Nike tight. Daarop m’n Adidas GirlsLove2Run top en m’n zwarte Boosts. En als het even kan nog een wijde Nike top eroverheen. Love lagering…

Gebruik je sport en/of health apps?
Niet heel veel! Ik gebruik zelfs bijna nooit meer m’n GPS apps. Eerder hield ik al m’n stats bij met Nike of micoach, maar dat doe ik niet echt fanatiek meer. Wel ben ik fan van Nike Training Club. Die app is écht geweldig!

Grootste irritatie tijdens het sporten?
Het eeuwige gevecht met mezelf. ‘Ik kan dit niet.’ ‘Jawel ik kan dit wel’. ‘Ik haal het nooit’. ‘Jawel je haalt het wel’. En ga zo maar door. Al is dat ook wel mooi natuurlijk;)

Hoeveel paar sportschoenen heb je?
Ik heb er schandalig veel. Gelukkig heb ik een aantal vriendinnetjes met dezelfde maat die ik af en toe blij kan maken.

Drie dingen waar je niet zonder kunt?
Sporten. Als ik even niet ga dan word ik gelijk onrustig. Liefde. Dat zou toch wel heel eenzaam zijn;) M’n iPhone. Triest, I know, maar het is echt waar. Het is m’n werk, m’n sociale leven en m’n camera!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent