GirlsLove2Model

Gister lieten we al een kleine preview zien van de eerste GirlsLove2Run fotoshoot. Waarvoor het was gaan we lekker nog niet verklappen, maar vet was het wel! GirlsLove2Run models for a day:) Samen met topatlete Yvonne Hak en Coach Koers hebben we het Vondelpark overgenomen. De echte foto’s gaan we over een tijdje natuurlijk met jullie delen, net als de reden van de shoot, maar tot dan eerst deze ‘making of’.

We werden verwacht in het Nike Runhouse om te worden klaargestoomd  voor de eerste ronde. Eerst Fieke de make-up in. Niet teveel natuurlijk, want het  moet wel geloofwaardig sportief blijven. De haren gingen in een staart en dat was dat. Toen mocht Francien. En daar werden de krulspelden en tangen tevoorschijn gehaald. Fieke jaloers en het resultaat mocht er wezen.

Toen naar buiten, in onze sportieve outfits op de fiets. De fiets? Ja, dat is hét vervoersmiddel van GirlsLove2Run en die mag dan niet ontbreken natuurlijk. Francien achterop bij Fieke, omdat het in reallife ook altijd zo is (arme ik). Na de eerste ronde een welverdiende lunch genuttigd bij het Blauwe Theehuis. Om vervolgens in een nieuwe outfit eindelijk echte hardloopfoto’s te maken. Het was koud (zomeroutfits met een graad of 9), maar daar voelden we niks van! Nog 1 keer omgekleed voor de 3e ronde en toen zat het er helaas alweer op… Nu wordt het wachten op het resultaat, mocht het wat zijn dan gaan we misschien wel voor een carrière switch.

Wat vind je ervan? En sta je al ingeschreven voor de Damloop? Ons is het na lang stressen achter de computer gelukt!

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent