2 Run | Orange running

Daar gaan we dan. Het WK gaat nu dan echt beginnen voor Ons Oranje. Ben je er klaar voor? Klaar voor de hele gekte. Wij wel. Vanavond gaan we met een aantal crew meiden eerst een rondje rennen. In het oranje natuurlijk. Daarna duiken we voor de TV met een tafel vol hapjes en drankjes. Ook oranje natuurlijk! 

Voor elk WK, of eigenlijk ook ieder ander groot toernooi kijk ik uit naar de campagnes die er bij horen. Grote merken die de meest motiverende video’s maken. Je kunt je vast de Find Greatness campagne van Nike nog wel herinneren toch? Ik haal daar echt energie uit. Klaar om weer te gaan knallen. Niet op het voetbalveld, maar op de weg… ik weet waar m’n talenten liggen;) Ik heb mijn 4 favorieten voor je op een rijtje gezet. Kijk mee!

The game before the game


Muziek is wat mij betreft een heel belangrijk onderdeel van sport. Met hardlopen heb ik eigenlijk vrijwel altijd muziek op en ik weet dat ik niet de enige ben. Deze video laat zien dat het bij voetbal niet anders is. Beats by Dre neemt je mee in de voorbereiding van de grote der aarde. Ik vind het vet!

Risk everything

Ook Nike kan natuurlijk niet achterblijven op zo’n groot toernooi. En ook dit keer hebben ze er weer iets vets van weten te maken. The future of football. Straks is alles geperfectioneerd en zijn echte mensen niet meer nodig. Of toch wel? Vooral de slogan ‘Risk Everything’ vind ik goed gevonden. Oh en het hoofd van Wayne Rooney…

Oranje Boven

Heineken, ons eigen Heineken. De grootste oranje supporter. Dit filmpje is misschien sportief gezien niet heel erg motiverend, maar wel heel cool gedaan.

All in or nothing


Ook Adidas doet mee met de campagnes. En dat doen ze goed! Alle grote namen zitten erin en de muziek is echt zo goed gekozen. Ik ben fan.

En ga je zo nog even rennen??

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent