#19-B Dagboek van een marathon loopster

Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het nog steeds 20 oktober is. Op 29 november loop ik dus de KLM Curaçao Marathon. Ik tel de dagen. Nog 41.

IMG_0476

Dat hardlopen soms ook hartstikke kl*te k*t is merk ik op dagen als deze. Ik ben gegaan. Daar niet van. Maar ik ben gewoon GEEN herfst kind. Ik kan tegen sneeuw. Ik kan tegen zon. Maar ik kan niet tegen regen en gure windvlagen. Toch had ik daar vandaag geen last van. Ik had gewoon lekker last van mezelf. Ik denk dat ik maar een voorraadje Vitamine D ga inslaan en dat zonnebank erbij gepakt dient te worden wil ik uit deze herfstblues ontwaken.

IMG_0472

Ik liep zeven kilometer in plaats van 20. Mijn linker voet had het zwaar. Kramp. Iets wat ik nog nooit eerder gehad heb. Voor alles is een eerste keer right? Toen ik thuis was heb ik me maar direct in het bubbelbad gestort. Ware het niet dat het bubbelbad overstroomde. Volgens mij had ik er teveel badschuim ingedaan. Oeps.

IMG_0500

IMG_0508

Aan het einde van dit alles wilde ik maar een ding. McDonald’s. Ik ben er gewoon met de bus heengegaan (12 kilometer terug, 12 kilometer heen). Ja zoveel zin had ik een Happy Meal. Ik ben best wel een triest figuur, maar wat was het rewarding.

Nou ik zie je morgen weer! Slaap lekker.

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent