#19 Dagboek van een marathon loopster

Ik ben onder mijn steen vandaan gekomen, simpelweg omdat het moest van mijzelf. Okay, ik heb me helemaal kapot gesnoozed vanochtend, maar ik ben er. Ik heb deze video er nog maar eens bij gepakt.

Je moet even door het Amerikaanse accent heen prikken, maar geloof mij: ik heb deze video niet voor niets al vijf keer bekeken. Toegegeven: de eerste keer was het slechts tijdverdrijf voor een langdradige treadmill sessie, maar ik moest lachen om haar theorie over snoozen (en waarom je er geen reet aan hebt om zolang in je bed te blijven liggen). Pas toen ik de tweede keer op play klikte, ging er bij mij een belletje rinkelen. Ze had het over de ‘comfortzone’ en hoe we daar zo lekker in blijven snoozen, dat heerlijk warme, comfortabele bad waar we in rond dobberen. Je maakt jezelf wijs dat je bepaalde dingen niet kunt of durft door (vage) angsten en onzekerheden en daarmee doe je jezelf tekort. De ene na de andere kans vliegt (ongemerkt) aan je neus voorbij terwijl jij lekker rondsnoozt in je safe zone. Dus doe jezelf een plezier en bekijk deze TED Talk.

12167863_10205207069112716_1793611443_n

Mijn doel vandaag? Mijn to-do list van A tot Z afwerken, en daar staat ook hardlopen (20 kilometer) op. Denk je dat het me lukt die afstand te overbruggen? Ik hoop zelf van wel. Ik laat het je natuurlijk weten in de eerst volgende diary post.

Geniet van je dag. Dan ga ik dat ook maar eens doen.

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto’s Joyce Bongers 

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent