2 Challenge | WINNN & BikiniBattle Update #3

Het is alweer de 3e update van de bikinibattle en op dit moment hebben we nog maar 8 dagen te gaan! Vandaag is het dus weer tijd voor een update. Maar deze update is net even wat anders dan normaal. Er zit namelijk een vet mooie verrassing aan vast! We mogen namelijk iets fijns weggeven. Geheel in het teken van deze battle en als beloning voor ons harde werken…… 5 Beachlife bikini’s!!!!! 5 keer kans dus. En het zijn echt super leuke setjes, met heerlijke pasvorm. Fijne zomerkleuren en mooie vormen, waarin je je vrij voelt, omdat het goed op het vrouwelijk figuur is gemaakt en je je dus niet onzeker hoeft te voelen. Hoe fijn is dat! Wat je moet doen? Lees het blog en ik leg het je onderaan allemaal uit (haha cliffhanger heet dat geloof ik;) Nu eerst onze 3e week. Maar niet voordat ik je heb lekker gemaakt met een mooie foto van de bikini’s;)

FIEK’S BATTLE
Food
Het gaat me qua eten verbazingwekkend goed af. Ik had verwacht dat ik zou craven als een gek naar mijn bijna dagelijkse dosis chocolade, maar ik heb nog geen enkel afkickverschijnsel gehad. Wel blijk ik niet altijd van de koekjes af te kunnen blijven. Ik heb dan maar besloten dan af en toe een volkoren koekje bij de thee niet bij snoepen hoort, maar gewoon een iets minder verantwoord tussendoortje is. Het waterdrinken heb ik ook elke dag braaf gedaan, op 1 dag na. Ik was mijn Bobbletje vergeten en kwam er ’s avonds achter dat ik niet verder was gekomen dan 2 koppen thee en 2 glazen water. Das mooi geen liter. Sindsdien zijn Bobbletje en ik weer onafscheidelijk en het gaat meteen stukken beter!!!

Workout
Hupsakee, 2 kickbokssessies in 1 week!! Nog steeds een beetje voorzichtig maar dat maakte het niet minder pittig. Zeker de training van donderdag was dodelijk. Ik heb letterlijk af en toe op de grond gelegen met de gedachte dat ik nooit meer op zou kunnen staan. Best fijn eigenlijk. Het was een training met heel veel heftige intervallen, waarbij je echt van de ene naar de andere oefening rende. 1 minuut situps met gewichten, 1 minuut boksen, 15 pushups, 1 minuut trappen, 20 seconden rust (als of je daar iets van merkt), 2 minuten buikspieren en ga zo maar door. Tijdens de training kon ik trainer Floyd wel schieten, maar dat gevoel maakte al snel plaats voor een heerlijke voldoening.

Run
Hardlopen durfde ik eigenlijk nog niet zo goed aan. Je zou zeggen, hoezo kickboksen dan wel, Maar op de een of andere manier voel ik daar meer controle en kan ik beslissen wat ik wel en niet doe. Hardlopen is toch wel klappen opvangen en kuilen ontwijken. Toch ben ik zaterdag gegaan. Ik moest ook eigenlijk wel he, de GirlsLove2Run trainingsgroep trad ten slotte aan. Het was echt heerlijk, ik wist niet dat ik het zo gemist had. We deden super fijne intervallen en ik was oprecht moe na een uur bikkelen, heb zelfs nog een beetje spierpijn. De 2e run van deze week heb ik dus helaas niet kunnen doen, omdat ik een angsthaasje ben, maar ik heb het wel vervangen door veel te lopen en te fietsen. Ik kom dus alsnog een beetje aan m’n cardio toe, al is het niet helemaal zoals het hoort;)

FRANCIEN’S BATTLE
Food
Deze week heb ik megahard gefaald. Je hebt af en toe van die momenten dat je nergens meer aan toekomt. Ik had totaal geen zin om water te drinken en niet te snoepen. Ik wilde alleen maar cola en chocolade en tot overmaat van ramp kreeg ik zondagavond koorts. Die ochtend voelde ik me al niet goed, maar dat ging de loop van de dag over. Tijd voor een run, dacht ik toen. Na die run en douche hield ik niet meer op met zweten, maandagochtend voelde ik me beroerd. Telkens als ik dacht beter te zijn en een poging deed om te werken of iets te ondernemen lag ik binnen een uur weer zwetend in mijn bed. Waarschijnlijk een gevolg van mijn slechte levensstijl op dit moment. Weinig slaap, doorwerken tot heel laat, gezonde maaltijden skippen of vervangen door ongezonde maaltijden, weinig tot geen ontspanning. Misschien is het tijd om even gas terug te nemen en stil te staan bij wat ik aan het doen ben…

Workout
Helaas moest ik vanwege het bovenstaande de NTC class skippen. Vrijdagochtend stond ik al heel vroeg in de gym om de nodige oefeningen te doen.Onee nu lieg ik, ik stond alleen maar op de hardloopband. De enige workout die ik heb volbracht was een stukje fietsen van mijn huis naar het Vondelpark. Welgeteld 2 kilometer.

Running
Hardlopen is de enige ’task’ die ik volbracht. Vrijdagochtend stond ik dus een half uurtje op de hardloopband. En gisteren stonden Fieke en ik met een heleboel girls in het Vondelpark voor de eerste We Own The Night training. Morgen ga ik je hier meer over vertellen inclusief foto’s. Samengevat was dit dus mijn slechtste #BikiniBattle week tot nu toe, shame on me. Ik had mezelf niet onder controle. Hoe ik dat de aankomende week dan wel voor elkaar ga krijgen? Geen idee… Daar moet ik even goed over nadenken. Opgeven is geen optie overigens.

En nu is het tijd voor het vervolg van de cliffhanger bovenin. Wat je moet doen om kans te maken op die 5 Beachlife bikini’s. Here we go: Ga naar onze Facebookpagina. Daar zie je een foto staan met een opdracht erin. Heel simpel, we zijn namelijk op zoek naar je gevoelens:) Je zomergevoelens wel te verstaan. Ga dus naar Facebook. De 5 leukste inzendingen worden beloond met een super fijne bikini! So let’s do this!

Vertel, hoe ging jouw week? 

?

 Fieke & (Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent