2 Challenge | 7/30 days

Vorige week startten we met een 30 dagen challenge geïnspireerd op het verhaal van Matt Cutts (check hier het verhaal). Het idee was dat je in 30 dagen alles kunt bereiken wat je maar wil. En zeg nou zelf, het is veel makkelijker om iets 30 dagen te veranderen dan voor de rest van je leven, toch? Goed, dus Francien en ik begonnen allebei aan onze eigen challenges. Meervoud ja, want we namen allebei niet 1, maar 2 challenges aan. Vandaag een update. Hoe staan we ervoor…

Frans
Francien zou in 30 dagen een eenmanszaak zijn gestart. Daar heeft ze dus 30 dagen de tijd voor en tot nu toe is er dan ook nog geen echte actie ondernomen behalve wat meer online informatie zoektochten en een Google Maps plan naar de dichtstbijzijnde KvK. Dan is er nog de ontbijt challenge. Wat hier het meest lastige aan is, is dat je om te kunnen ontbijten ook eerder uit je bed moet. En dat bed is juist zo lekker warm en uitnodigend. Maar… Het gaat tot nu toe goed. Niet van harte, maar wel goed:)

Iedere ochtend werd er braaf een ontbijtje gemaakt. Steeds hetzelfde recept. Yoghurt, muesli en granaatappelpitjes. Gezond en lekker, maar vooral ook snel gemaakt en opgegeten. Een vereiste!

Fiek
Ik zou 30 dagen lang iedere dag 2 liter water drinken. Nou lukte dat altijd al wel redelijk als ik thuis was, maar wanneer ik op kantoor ben schiet het er vaak een beetje bij in. En dat voelde ik dan aan het eind van de dag weer. Time for change dus! Ik heb m’n NWM literfles op kantoor gezet, de app Waterlogged gedownload (die je helpt met het bijhouden van je waterconsumptie) en heb tot nu toe nog geen dag gefaald!

Dat geldt niet helemaal voor mijn 2e challenge… Ik zou ook op doordeweekse dagen geen snoepjes eten, dus alleen nog maar in het weekend. Maar laat het nou net die tijd van de maand zijn, waarin ik een onverklaarbare drang naar chocola, taart en andere verboden sh*t krijg. Hoe moet ik dat dan oplossen!! Hoe dan!! Je ziet, het is allemaal heel dramatisch. Maar ik denk wel dat ik een mooie middenweg heb gevonden. Dinsdag kocht ik een reep biologische, extra pure chocolade (omdat dat eigenlijk gewoon heul gezond is!) en daar heb ik de rest van de week mee gedaan (Oke, tot vrijdag). Ik heb zelfs nog een beetje uitgedeeld op kantoor… Oja en donderdag at ik een beetje popcorn in de bioscoop tijdens Gangster Squad (wat overigens echt een aanrader is). Ik ben dit nu dus heel erg aan het goedpraten, terwijl ik eigenlijk gewoon gefaald heb, maar het is al een hele verbetering ten opzichte van de decembermaand;)

Hoe gaat het met jouw 30 dagen challenge? Of moet je er nog aan één beginnen? Just do it;)

?

Fieke & (Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent