2 challenge | a fresh start

Allereerst: HAPPY NEWYEAR! Ik hoop dat je een heerlijke jaarwisseling hebt gehad en klaar bent om 2014 met open armen te ontvangen. Oh en last van een kater? Drink water en eet een banaan;)

De 70k-challenge zit er weer op. Dit jaar heb ik hem net aan gehaald. 72 km staan er op mijn teller. Ik zou willen dat ik kon zeggen dat het een makkie was, maar met een enorm motivatie probleem na NYC, een extreem drukke werkmaand en een vakantie ben ik blij dat ik gister niet nog 70 km op de loopband moest rennen;) Hoewel ik gister trouwens wel van plan was 3 km te lopen. 75 klinkt toch mooier dan 72… Een soort triatlon gooide echter roet in het eten. Na een dag vol fietsen, kayaken en hiken door de bergen van de Thaise kust was ik volledig afgepeigerd en blij dat ik nog kon lopen. Misschien wordt 2014 wel het jaar van m’n allereerste echte triatlon?

Maar goed, back to business, want we gaan het niet hebben over 2013, maar over de maand januari. Dat de #whywait challenge erop zit betekent namelijk niet  dat je nu op je luie kont op de bank kunt gaan zitten. Nee, het tegendeel zelfs. We hebben weer een nieuwe challenge voor je klaarstaan. #Commit2Fit dit keer. Francien had hem al even aangekondigd.

Het plan: in januari gaan we voor 15 workouts. Hoe je ze inplant is all up to you, als je ze maar doet. Een NTC Get Focused workout? Een run van 20km? Een uurtje yoga? Of een keiharde kickboxles? Alles mag en alles telt. Deel je voortgang wederom hier. Gebruik de volgende methode om te laten zien hoever je (al) bent: 1/15. Als je er 15 hebt volbracht ziet dat er natuurlijk zo uit: 15/15. Een comment is genoeg een foto erbij maakt het alleen nog leuker voor ons om naar te kijken en dient tevens als bewijs (prove your move). Als je je foto via Instagram deelt tag ons dan in je foto of gebruik #commit2fit.

Ik heb vandaag de eerste workout van het jaar al op de planning staan, want is er een betere manier om van je kater af te komen? Het wachten is op wat minder onmenselijke temperaturen. Dus eerst mag ik nog even genieten van de zon;)

Heb jij je eerste workout al gepland? ARE YOU IN?!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent