2 Challenge | ARE YOU READY?

Girls – over precies 30 dagen sta jij in je nieuwe bikini (zwempak- broek) te shinen voor de spiegel. Als het weer meezit sta je misschien wel op het strand. Are you ready? Show us! Upload een foto waarin jij laat zien dat je klaar bent voor de bikini battle! Plaats je foto en screenshots HIER. Of deel je foto via Instagram of Twitter met de hashtag #gl2r.

Fieke stond vanochtend al op de hardloopband en dat terwijl ze op vakantie is! Ze is in Rome om precies te zijn. Ik ben een klein beetje jaloers. Zelf zit ik er op dit moment ietsje anders bij. De afgelopen drie dagen waren absoluut geen pretje… Ik kon niets, maar ook niets binnenhouden. Dit is overigens mijn eigen schuld, want welke randdebiel drinkt op één dag drie flessen versgeperste sinaasappelsap weg? Mijn maag en darmen draaien op dit moment overuren. Mijn ietwat ongezonde levensstijl van de afgelopen maand heeft waarschijnlijk ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het feit dat ik ziek ben. Moraal van dit verhaal. Het wordt de hoogste tijd dat ik mijn leven beter. Dag snoep, dag appelsap ik ga jullie missen. Hallo fruit, hallo water.

Dus ik vraag het nog één keer! Ben je er klaar voor? SHOW US WHAT YOU GOT!

?

(Fieke) & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent