2 Challenge | BIKINI BATTLE

Girls het is bijna zover! Morgen gaan we van start met de BIKINIBATTLE CHALLENGE! Komende maand gaan we met z’n alle de uitdaging aan. De zomer komt eraan en wie wil er nou niet lekker in d’r bikini (zwembroek) velletje zitten? Wij wel en dus hebben we onszelf een promise gedaan! De komende maand gaan we battlen tegen onszelf.

En jij kan je aansluiten! Remember the #70KChallenge? Samen maakten me de meeste kilometers ooit, zagen we de gaafste foto’s en screenshots aan ons voorbij komen. Dat moeten we toch nog wel even dunnetjes over kunnen doen!  We vinden het ook nu weer supergaaf om al je screenshots, foto’s en comments te zien! Die kun je hier met ons delen! Op Twitter en Instagram kun je gebruik maken van de hashtag #gl2r. Wij zullen iedere dag proberen overal op te reageren. That’s a promise.

We hebben speciaal een kalander gemaakt voor jou waarop je precies ziet wat je iedere dag kunt doen. Natuurlijk mag je af en toe een beetje schuiven met de workouts en runs. Dat doen wij ook heus wel een keer!

Wie hard werkt moet beloond worden en ook daar hebben we aan gedacht. We hebben allerlei supergave dingen om je te delen en weg te geven! En we gaan je niet alleen online bijstaan, we gaan je hopelijk (wederom) ontmoeten in real live. So stay tuned!

We gaan strijd aan om topfit te worden en net een beetje extra te doen dan normaal. En dan betekent dat niet dat we ons gewicht omlaag willen brengen, maar juist gaan focussen op een heel fitte en gezonde body!

De komende weken gaan we iedere keer een update van ons geven, maar we houden jou ook goed in de gaten;) Deel dus niet alleen je kilometers en workouts, maar ook je ervaring, motivatie, anything to keep all of us going! Laat zien dat je mee doet: HIER

ARE YOU IN?

OF COURSE YOU’RE IN!

?

(Fieke) & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent