2 Challenge | The perfect bikini

Hoe is de eerste dag je vergaan? De #bikinibattle is gestart en ik ben in Rome dan ook meteen aan de slag gegaan. Een intervalsessie op de loopband en een heel intense buikspiertraining. Eigenlijk een twee in één workout + run, maar dat telt natuurlijk niet…

Zelfvertrouwen

Deze #bikinibattle staat in het teken van fitheid en lekker in je vel zitten. En ik bedacht me dat, naast dat gewicht hierbij niet belangrijk is, je zelfvertrouwen een super grote rol speelt. Daarom ben ik opzoek gegaan maar bikini tips die goed zijn voor je zelfvertrouwen. Tips die er eigenlijk voor zorgen dat je er goed uitziet in je bikini zonder kilo’s te verliezen.

Strike a pose

Waar het vooral om draait is je houding. Je houding kan ervoor zorgen dat je een paar kilo lichter lijkt! Iedereen heeft het waarschijnlijk wel eens gehoord: sta rechtop, borst naar voren, kin vooruit! En dat is niet voor niks, want het werkt:)

Kleurtje?

Een ander belangrijk trucje? Een kleurtje! In onze wintervelletjes ziet alles er net even iets minder leuk uit. Nou weten we allemaal dat zon niet per se goed voor je is, maar er zijn tegenwoordig allerlei andere oplossingen die echt niet meer altijd oranje gevlekt uitslaan:)

Dé perfecte bikini

Een laatste punt. De perfecte bikini. Niet alle bikini’s zijn geschikt voor elk figuur! Ga opzoek naar een bikini/badpak die jouw pluspunten accentueert. Afgelopen winter kocht ik een Victoria’s Secret bikini die aan alle eisen voldeed.

Belonen

Naast alle deze ‘luie mensen’ tips, zijn wij deze maand natuurlijk bezig met een battle. Toch vinden we dat hard werken beloond moet worden. En dus willen we niks liever dan onszelf een cadeau geven als we ons kunnen houden aan de punten op de #bikinibattle maand. En cadeaus krijgen is leuk. Maar niks is leuker dan de voorpret, het uitzoekwerk! De opdracht van vandaag is dan ook simpel . Ga opzoek naar jouw ideale bikini, onthou hem, maar koop hem nog niet. Wij hebben ook alvast een selectie gemaakt van onze favorieten. Daarvoor hebben we rondgekeken op H&M, Seafolly en Victoria Secret. Nu moeten we alleen nog een definitieve keuze maken. Deze mag pas afgerekend worden op 30 april:) Wij willen natuurlijk graag zien wat je hebt gekocht! Dus share ook even een foto met ons. In het FB event of op Twitter/Instagram (#gl2r).

Heb jij er al eentje op het oog? 

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent