2 Challenge | Make it count ladies

Vandaag was het zover. De officiƫle kennismaking met onze #makeitcount meiden. De meiden die we het hele jaar intensief aan het volgen zijn. We hadden drie van de vier afgelopen dinsdag al ontmoet (waar alleen deze meiden de flyknits ook echt mee naar huis mochten nemen), maar vandaag was het clubje echt compleet. We verzamelden op mijn kantoor op het Damrak. Treinvertragingen gooide gelukkig geen roet in eten. Even kort opfrissen, de meiden:

We begonnen met een kopje thee en een mini-cupcake (mini, want we zijn natuurlijk sportief). En daarna was het echt tijd om van onze kont af te komen. Tijd om te gaan rennen dus. De meiden sputterden soms een beetje tegen “Oh ik ben echt niet zo goed”, “Oh ik weet niet of ik jullie wel bij kan houden”. We gaven er geen gehoor aan en gingen rustig van start met een wandelingetje over de Dam (lees: slalommen tussen de enorme mensenmassa). Vervolgens zochten we de grachten op en renden we richting het Vondelpark. Het leek wel lente, superdruk!

Na een korte wandelpauze renden we door het Vondelpark richting het Blauwe Theehuis voor een welverdiende pauze. Tijd voor thee (en warme choco voor Frans). Kletsen, ervaringen uitwisselen en dromen voor het komend jaar bespreken totdat we zo afgekoeld waren dat we wel weer moesten gaan rennen. Tijd om terug te gaan. In een rustig tempo met af en toe een pauze tussendoor, kwamen we voldaan weer terug op kantoor. Daar stond een bakje druiven klaar en gezouten popcorn. Nog even nabespreken en gewoon kletsen en toen was het weer tijd om afscheid te nemen. Niet met lege handen natuurlijk! Maar met een kleine goodiebag!

Meiden, we vonden het super leuk om jullie te ontmoeten en zien jullie snel weer! Oh en we zijn vol vertrouwen dat jullie de doelen meer dan makkelijk gaan halen!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent