2 Challenge | #RUNTHEDISTANCE

Morgenochtend ga ik van start met de #gothedistance #justdoit challenge. De aankomende week heb ik 7 dagen de tijd om een halve marathon te volbrengen. Dus ik kan gaan voor 7 x 3 kilometer of 3 x 7 kilometer. Of ik kan de afstand in 1 keer volbrengen. Dat bepaal ik helemaal zelf. Zolang er aan het einde van de week maar 21 kilometer op de teller staat. Gelukkig is mijn loopagenda nog niet vol genoeg. Zondagochtend loop ik samen met Annemerel. Dinsdagavond loop ik samen met de Thomas en woensdagochtend staan Fieke en Pim op me te wachten in het Vondelpark. Misschien loop ik wel twee halve marathons in 1 week. Dat lijkt me een prima voorbereiding op de Damloop, Berlijn Marathon en de halve marathon van Amsterdam. Mijn voortgang en foto’s rondom deze challenge post ik hier: #gothedistance

Voor de vroege vogels onder ons is er de #earlybird #justdoit challenge. De uitdaging? Volbreng 3 NTC workouts voor 08:00uur. Doe het in 1 week. Lukt het jou om de wekker te verslaan en zonder snoozen je bed uit te gaan? Dat lukt mij deze week nog even niet. Daarom ga ik de week erop pas met de #earlybird challenge aan de slag.

Doe je met me mee? Voor welke challenge kies je? 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date!

Recent