2 Challenge | #SweatMoreWorryLess

We zijn in december begonnen met de #70kmonth, toen kwam de #commit2fit challenge en nu is het tijd voor een nog grotere uitdaging.  Het gaat misschien best ver, maar het motto waar we de komende maand onder gaan leven is:  A workout a day, keeps the worries away! Voel jij de challenge al aankomen?

Vanaf vandaag (ja you’re lucky, 1 dag te laat) ga je elke dag bewust extra zweten. Elke dag. Ja, dat is vaak, maar het kan. Hardlopen, krachttrainen, zumbalessen, yoga, maar ook andere dingen tellen mee. Neem je normaal altijd de roltrap naar de trein? Nu pak je de trap… Drie keer! Pak je normaal de bus of de tram, nu ga je met de fiets en verbeter je je tijd.

En we know, er komen dagen tussendoor waarop het allemaal niet lukt. Waarop je je nog zo had voorgenomen om te gaan rennen, maar ineens iets tussendoor komt. Challenge mislukt? Natuurlijk niet! Sometimes live happens. Ga lekker slapen, want morgen is er weer een dag. En die dag ga je tackelen.

De challenge:
We gaan elke dag bewust extra zweten.
Alles is toegestaan. Hardlopen, kracht, yoga, 100 squats, 3 keer extra de trap op, de hond een halfuur langer uitlaten. You name it.
Je hebt de komende 27 dagen 3 SaG dagen, oftewel Schijt-aan-GirlsLove2Run dagen.
Deel je workouts met ons op Twitter, Instagram of in het Facebook event met #sweatmoreworryless

Waarom deze challenge? Sporten is gezond, dat weten we allemaal… Maar daarnaast is het ook nog eens super lekker en geeft energie. Door elke dag wat extra’s te doen ga je merken dat je echt een energieboost krijgt. Het is overigens wel zo dat 7 dagen per week hardlopen niet per sé gezond is en dus dagen we je ook uit om op zoek te gaan naar variatie. Planken terwijl je tv kijkt. Wallsits terwijl je je haren fohnt (a la Annemerel). En vergeet niet om foto’s te maken!!

ARE YOU IN!?

?

Fieke & (Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent