2 Challenge | THE END

Why wait?! Aan alles komt een einde, ook aan 2013. Maar niet getreurd eerst krijgen jullie namens mij, Fieke, Manon en Jenny de allerbeste en ‘goed gedaan’ wensen! Jullie hebben het toch maar weer mooi voor elkaar gekregen! 70K in een maand tijd is niet niets. De feestdagen er nog tussendoor en alle andere verplichtingen met school/studie/werk, zorgen er eigenlijk voor dat deze maand niet 31 dagen heeft maar een stuk minder. Dus WELL DONE!

Zoals jullie gister misschien al gezien hebben was het bij mij kantje boord. Ik zit op dit moment voor mijn werk in Stockholm, maar ook hier moest gerend worden. Naast het feit dat ik gewoon zin had in een run was het ook hardnodig. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat ik, als jullie supporter, het zelf niet eens haal dus vandaar nog een paar nachtelijke kilometers door de mooie stad Stockholm.

Maar ook vanochtend moest ik vroeg mijn bed uit om weer een paar kilometers te rennen. En terwijl jullie dit lezen ben ik weer op pad. De laatste 8K worden nu gelopen, zodat ook ik het gehaald heb! Wensen jullie me veel succes? En geniet van oud op nieuw!

Doen jullie vanaf morgen mee met de #commit2fit challenge? 

?

Fieke, Francien, Manon, Jenny

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent