2 Challenge | #WHYWAIT PART 2

OKAY GIRLS ARE YOU READY!!!!!!!!!????????????????????

Ik in ieder geval wel. En dat mag ook wel naar schandalig weekend Amsterdam/Antwerpen. Als ik zeg ‘Max 4 uur slaap in 48 uur’. Dan zeg jij ‘Ben je wel helemaal goed bij je hoofd?’ ‘JA’ is mijn antwoord.

Een korte samevatting: Vrijdagmiddagborrel, Club Air, twee uur slaap, trein naar Antwerpen, shoppen tot ik bij neerviel, De Jeugd Van Tegenwoordig, twee uur slaap, Trein naar Amsterdam, verhuizen, sjouwen, alles uitpakken, tafel opbouwen, boodschappen doen, koken, wassen, #whywait challenge bekijken, bloggen. FRANCIEN WAAROM HEB JIJ GISTEREN NIET GEREND? Ik heb geen excuus en al had ik die wel, dan nog telt het niet, maar ik maak het goed met je. IK BEGIN NU! Niet morgen, niet overmorgen niet over zes dagen. Nee ik begin NU: 08:00 uur. GYMTIME.

As we speak zie ik dat het 23:14 uur is op mijn (semi) vrije zondagavond. Ik ben helemaal kapot. Toch ga ik ervoor. Ik ga er helemaal voor. Samen met jou ga ik 2013 knallend afsluiten. Lopen tot ik bij neerval. Again samen met jou, toch?

Als we over de 500 deelnemers gaan (JONGENS mogen ook meedoen hoor ;)) gaan Fiek en ik iets heel bijzonders doen voor de medemens, al zeggen we het zelf. We maken de verrassing alleen pas bekend nadat we bij het overgaan de magische eerste grens. 500 DEELNEMERS. Dus daag zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes uit om ook mee te doen en laat ons zien hoever jij bereid bent om te gaan? #WHYWAIT? Had ik al gezegd dat 5 actiefste meisjes (en/of jongens) een heel vette beloning te wachten staat? NEE? Nou dat is dus het geval.

IK VERTEL JE ER OOK NOG EVEN BIJ DAT ALS WE 1.000 DEELNEMERS BIJ ELKAAR KRIJGEN DAT IK DAN SPONTAAN EEN ELFSTEDENTOCHT (on the run) GA DOEN. Daarbij krijg ik vast wel ondersteuning van Fieke, Jenny en Manon en de crew natuurlijk, toch girls? En van jou natuurlijk.

Zelf start ik vandaag mijn dag met een workout in de gym, op de hardloopband wel te verstaan. De rest van de dag ben ik bij allemaal fotoshoots aanwezig. Ik hou je op de hoogte via Instagram! En ik hou jou ook in de gaten op Insta, FB en TW.

Hoe ziet jouw dag er vandaag uit en nog belangrijker HOE VER GA JE LOPEN VANDAAG? Show us! Dat deze meiden namelijk ook.

@carla_turco

@tessamarin

@eat_run_love

@brittieeeeee

@girlslove2run

P.S. MEEDOEN?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent