2 Challenge | #whywait

Ja hoor het is weer zover. December is hier! De maand van eten, van gezelligheid en familie bijeenkomsten. Niet de maand van sporten en gezondheid.  Om vervolgens in januari weer volle bak aan de slag te gaan. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Sterker nog, dat moet anders kunnen!

Why wait? Waarom zou je wachten tot januari, als je ook nu kan beginnen? December is dé maand om jezelf uit te dagen, om het uiterste uit jezelf te halen. Vorig jaar liepen we allemaal 70 km. Ook dit jaar gaan we er weer voor! Maar we zouden GirlsLove2Run niet zijn als we niet een stap verder zouden gaan. Dit jaar lopen we niet alleen 70 km, maar “the more you move, the more we give”. Het is tenslotte de maand van kerst en dus de maand om iets terug te geven. En niet alleen aan jou, onze trouwe lezer, maar ook aan de rest van de wereld.

We hebben een aantal momenten bedacht waarop we iets terug gaan geven. Hoe we dat gaan doen? Dat zeggen we lekker niet, maar maken we gaandeweg bekend. Een beetje in de stijl van Geer en Goor. Wie Geer is en wie Goor, mag je lekker zelf bedenken;) Het kan maar zo zijn dat we jouw hulp daarbij nodig hebben. Dus kom in beweging en laat december zien wat je kunt!

Wat ik wel alvast kan zeggen is dat we voor de 5 meest actieve deelnemers een speciale verrassing hebben in januari. En dan bedoelen we niet degene die de meeste kilometers maakt maar degene die het actiefst deelt, andere aanmoedigt en laat zien wat ze kan.

Hoe je mee kan doen? Heel simpel. We hebben weer een event page aangemaakt op Facebook. Daar kun je al je activiteiten delen. Maak een screenshot van je Nike, MiCoach of Runkeeper of een good old selfie en bewijs dat je on the move bent. Wil je ook op andere kanalen laten zien wat je doet? Gebruik dan de hashtag: #whywait.

DOE JIJ MEE?
WHY WAIT!!! SHOW US WHAT YOU GOT!

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent