#2 Dagboek van een halve marathon loopster

Ziek zijn ben ik dus eigenlijk nooit, behalve gisteren en nooit langer dan één dag. Dus vandaag stond een run op het programma. Twee zelfs. Ik bezocht één van mijn beste vriendinnen in het Zuiden/Oosten des lands. Die net een paar dagen als mama door het leven gaat. Ik stapte uit op station Wijchen (sorry, Stefan dat ik niet gebeld heb). En liep de laatste 4 kilometer richting haar huis.

Processed with VSCO with f2 preset

Best gek om mijn vriendinnetje met wie je altijd op stap ging en te gekke avonden en vakanties beleefde in de rol van mama te zien, maar oh zo leuk. En ze was zo ontzettend relax met haar nieuwe kindje. Dat vond ik bewonderenswaardig. Ik mocht alle vragen stellen die ik me maar kon bedenken. ‘Ben je uitgescheurd, hoe was de na-bevalling, doen weeën pijn?’ Ik kreeg er allemaal antwoord op.

Processed with VSCO with f2 preset

Rond 15:30 uur vertrok weer op diezelfde hardloopschoenen richting de trein. Waar ik het op de heenweg nog zwaar had met iedere kilometer die liep, vlogen ze me op terugweg om de oren. Dat kwam overigens ook omdat er geen tijd te verliezen viel. Ik had precies 21 minuten om 4 kilometer af te leggen. Anders zou de trein zonder mij vertrekken. Het werd een ware race tegen de klok. Met nog 400 meter te gaan trok de trein langs me op. Verdorie! Ik zou hem op een haar naar missen… Lucky me! Het was de trein in tegengestelde richting. Toen ik aankwam bij het station kwam de trein die ik wel moest hebben net aangereden.

Processed with VSCO with f2 preset

Eenmaal in de trein stonk ik als een otter met dank aan het vele zweet. But hey I made it. Sorry medereizigers!

Processed with VSCO with f2 preset

En as we speak ben ik weer op baby bezoek bij mijn te gekke designer Dennis (verantwoordelijk voor de Girls Love 2 Run huisstijl). Terwijl hij zijn knappe dochtertje de fles geeft, tik ik snel deze post. Daarna gaan we weer zitten aan een nieuw project waar je binnenkort alles over te horen en zien krijgt.

Processed with VSCO with f2 preset

Dit weekend wil ik trouwens even een duurloopje erin knallen en als mijn agenda het toelaat dan kan een krachttraining ook geen kwaad.

Waar train jij trouwens voor en wat staat er bij jou qua training op de planning dit weekend?

?

Francien (& Joyce)

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Foto door Joyce Bongers

Recent