#2 Dagboek van een hardloopster

Het is even wennen als je in een keer weer met twee personen bent in plaats van een. Zo heb ik dankzij Joyce een auto tot mijn beschikking. Handig als je veel afspraken op een dag hebt en bovendien ook nog eens heel gezellig. Maar het leukst vinden we de mailtjes die we, naast jou te gekke reactie, ontvangen gericht en geadresseerd aan ons beide. En als we dan op afspraak komen lijkt ook niemand verrast te zijn door onze keuze. En dat is leuk! Owja en al die afspraken stellen niet alleen ons centraal bij het maken en bedenken van een plan, maar jou eveneens. Dus again 2016 staat in het teken van jou. En dat is me toch een potje leuk!

Processed with VSCOcam with c2 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Dinsdag
Laat ik je nog even vertellen wat ik van dinsdag tot en met nu gedaan heb. Eveneens een van de weinige dagen die we deze maand op kantoor doorbrengen. Joyce en ik nemen een hele korte intro video op voor onze vaste samenwerkingspartners. Om er zeker van te zijn dat ook zij dus weten dat Girls Love 2 Run vanaf heden weer bemand wordt door een tweetal. Er wacht mij en Joyce een heerlijke omelet in de middagpauze.

Processed with VSCOcam with c3 preset

Van sporten is het nog niet echt gekomen, omdat ik (Francien) met een flinke verkoudheid zat opgezadeld. Iets met enkel in een jurk en high heels Nieuwjaarsnacht vieren terwijl het stervenskoud is. De panty en jas zijn namelijk overbodige middelen in Newcastle.

Processed with VSCOcam with c6 preset

Joyce is eenmalig terug te vinden in een yoga les als verlengde van haar trainingsregiem. 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Woensdag
Joyce en editor Anneloes leggen de Spice Girls van de Nederlandse atletiek top voor je vast. Tegenwoordig lijkt Dafne Schippers (onbewust) alleenheerser te zijn, maar ik kan je vertellen dat haar runner-ups haar op de hielen zitten. De hoogste tijd om deze meisjes van dichtbij te bekijken met het oog op het EK Atletiek in eigen land. Binnenkort lees je het gehele interview terug op Girls Love 2 Run.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Ik heb wederom een interview voor mijn boek dat bijna uitkomt (en ook al vooruit te bestellen is)!!!! Dit keer met MacFan het blad voor Apple gebruikers.

Joyce en ik zijn te gast bij Runner’s World om daar het een en ander te bespreken. We hopen je er binnenkort meer over te kunnen vertellen.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Donderdag
En mijn favoriete afspraak so far is die bij de Ikea. 1. Ten eerste is het te gek om bij Ikea op bezoek te zijn. 2. Ze hebben een superleuk idee voor mij, Joyce en jou in gedachte. 3. Zowel de head social media management als de PR-dame weten dondersgoed wie ze voor zich hebben zitten en staan open voor onze ideeën. Kortom er komt een hele leuke samenwerking aan.

Vanmiddag gaan Joyce en ik nog even op bezoek bij de NS, want wat zou het leuk zijn als we jou en je vriendinnen aankomend jaar nog een aantal keer met de trein kunnen ophalen voorafgaand aan een race.

Joyce en ik gaan snel weer verder. Hoe gaat #JANUari je af?

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Dit is je kans om op 24 september samen met mij dwars door Disneyland Paris te lopen! Are you ready for ?#?JANUari??!

Recent