#2 Dagboek van een marathon loopster

Dag 2. Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het 3 oktober is. Op 29 november loop ik dus de KLM Curaçao Marathon. Ik tel de dagen. Nog 58.

Ik begon de dag goed. Ik tekende officieel mijn boekencontract. Ja, die van mij komt in Februari uit én nee het is geen boek alla dat van Annemerel, Jet en Daisy. Die zijn gezond en snel. Ik ongezond en langzaam. Mijn boek ligt straks in de schappen met de titel: Francien Laat je Tieten Nog Eens Zien (sterk he? I know). Maar goed ik dronk een glaasje champagne. Echter kreeg ik in de middag een minder leuk bericht. Iets met een klus die last minute geen doorgang vond. Ik kon daardoor niet intens genieten van mijn tekenmomentje.

IMG_8249

En wat doe je dan op zo’n moment? Juist. Dan trek je je hardloopschoenen aan en dan zoek je een oud gediende op waar je altijd op kunt rekenen. In dit geval het Vondelpark. Ik rende er drie rondjes. Plus een aanloopje. Dat bracht de kilometerstand op twaalf. De puf om de laatste drie kilometer aan te tikken had ik niet meer en dus legde ik die lopend af. Deed onderweg boodschappen. Pakte als een luie donder de bus, want hardlopen met boodschappen gaat ook zo lastig.

IMG_8251

Heb jij nog spannende dingen meegemaakt op je run vandaag? Deel het met me in de comments.

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent