2 Date | Francien’s Tinder adventures part II

Ain’t no shame in my game. I WAS on Tinder. I loved it for five days and then I got over it. Maar goed, ik heb er wel enkele ‘zweetdates’ aan over gehouden. Ik heb daar echter ook veel van geleerd. Aangezien daten tot voor kort niet echt voorkwam in mijn woordenboek. Weet je wat? Vandaag deel ik mijn ’10 confessions of a dating dummy’

Het moment dat…

je beseft dat je harder loopt dan je ‘zweetdate’. Best akward als een jongen je niet kan bijhouden. En echt, ik loop helemaal niet hard. Ook al denk jij misschien van wel. 5.30 per kilometer is redelijk normaal.

je niet meer terug kunt. Tinder staat bijna gelijk aan blind daten. Ja, ik heb gezien hoe je eruit zag op je Tinder foto’s. Ja, ik heb gezien dat je op de foto’s heel lang bent. Maar schijn bedriegt.

je matcht met iemand die je héél goed kent. Hem de volgende dag ‘in person’ ziet, maar doet alsof er niets aan de hand is. Alsof die match nooit, maar dan ook echt nooit heeft plaatsgevonden. Ja dat is ook best ongemakkelijk.

je geen gespreksonderwerpen meer hebt tijdens je ‘zweetdate’. Ik HAAT stiltes. Begrijp me niet verkeerd ik kan ze prima zelf opvullen, maar dat is ook weer zo saai.

je op iemands schoenen staat, expres. Je hierdoor in de ‘eigenlijk-moet-ik-je-nu-kussen’ situatie terecht komt, maar dat je gewoon wegdraait. Omdat je bent vergeten hoe je ook alweer moet?

je afknapt op iemands lichaam? Met sportkleding aan zag het er allemaal superfit uit. Zo halfnaakt ziet het er toch anders uit dan verwacht. Wat als de mannelijke opponent dat ook bij mij heeft alsie me zo ziet? OH MY GOD. Kon ik nu maar wegrennen…

je wordt overvallen door een kus, die je totaal niet zag aankomen tijdens je ‘zweetdate’. Je proeft zout, maar toch is het de meest perfecte kus die je me kunt geven.. Dan val zelfs ik ook even stil. Om daarna weer heel snel verder te rennen.

je beseft dat niet iedere Tinder kandidaat die je selecteert voor een ‘zweetdate’ date material is, maar meer vriendschap material. Ook best cool en vooral onverwachts. Helemaal als blijkt dat je allebei een blog (jep a boy with a blog, ze bestaan) hebt en dat je elkaars expertise kunt gebruiken.

je beseft dat je positie op de datingmarkt best stabiel is en je eigenlijk geen Tinder nodig hebt om ‘zweetdates’ te scoren. Je kunt ze namelijk ook gewoon tegenkomen op je werk, in de supermarkt of in de sportschool.

LIEVE, LIEVE MANON. CONGRATS. ENJOY YOUR BIRTHDAY.

 Enjoy your weekend! Ik spreek je zondag weer.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent