#2 Zweetdate

Vandaag schrijf ik een ode aan mijn eerste zweetdate. Vind je dat goed? Wouter, deze is voor jou.

Bills Bar
Soms kijk je iemand aan. Wat het oog ziet, bevalt je goed. Donkere krullen, mooie kledingsmaak, leuke vrienden. Ik kijk mijn vriendin aan. Die knikt instemmend ja. Maar goed dan ben je 16 jaar. Heb je dan al het vertrouwen om op iemand af te stappen? Ik niet. De oplossing? Samen met Annika klim ik de draaischrijf van Bills Bar op. Hij staat aan de zijkant. We draaien letterlijk om elkaar heen. Twee jaar lang. Iedere week weer stap ik op de draaischrijf. Altijd omringt door knappe meisjes en zijn vrienden. Nooit heb ik het lef om hem aan te spreken.

Studietijd
Inmiddels studeer ik in Utrecht. Ik ben dan net 18 jaar. Iedere donderdag sta ik met mijn vriendinnen in de Filemon. Uit het niets staat de jongen van de Bills Bar voor mijn neus. Ik zeg niets. Ik lach enkel. Hij herkent me. Dat weet ik zeker. Er moeten meerdere donderdagavonden overheen gaan voordat ik hem aanspreek. Als daar dan eindelijk het eerste echte contact is, ben ik betoverd. Veel gebeurt er niet. Ik ben bezet. Het blijft enkel bij een beetje flirten en herinneringen ophalen aan de draaischrijf periode.

Break
Pas als ik even in een break terecht kom met mijn toenmalige vriend, laait het vuur echt op. Ik probeer hem te koppelen aan één van mijn vriendinnen tijdens een wilde (camping)avond in Bloemendaal. Helaas mislukt die poging. Helaas? Hoezo? Misschien voet hij zich ook wel tot mij aangetrokken. Geen idee.

Zomer romance
Die zomer breng ik vanwege mijn vakantiebaan veel tijd door in mijn oude woonplaats. Wouter woont in de buurt. We spreken steeds vaker af. Langzaam maar zeker bloeit er iets op. In deze fase hebben het dan steeds vaker over mijn hardlopen. Tijd om werk te maken van deze jongen. Ik nodig hem uit voor een hardloopsessie aka zweetdate. Hoe dat ongeveer ging lees je hier. De samenvatting? Kan deze jongen me bijhouden? Wouter neemt de leiding. Samen lopen we rondom Colmschate. Hij kan wel degelijk lopen en hij ziet er ook nog eens verrukkelijk uit. Onze zomer romance is van korte duur. Ik keer terug naar mijn vriend. Hij keert terug naar zijn vrijgezelle bestaan.

Hier en nu
Vandaag de dag is Wouter in het bezit van een uiterst knappe en getalenteerde vriendin. Maakt hij een carrière waar je U tegen zegt. Wordt hij bijna dagelijks vergeleken met Rafael Nadal. En het belangrijkste, hij behoort nu tot mijn selecte groep vrienden.

Als je deze look-a-like wilt spotten, dan kun je het beste ronddraven in en om Lepelenburg (Utrecht).

Photos by Joyce Bongers.

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent