2 Date | Zweetdate scoren?

Jongens scoren, hoe doe je dat? Goede vraag. Inmiddels ben ik meer dan een jaar vrijgezellig En dat bevalt me goed. Ook al stond er het afgelopen jaar een stempel op mijn hoofd met daarop ‘ik zoek  een relatie.’ Wat blijkt? Die zocht ik niet. Die vind mij wel. Alleen zijn vond ik eng, maar dat was het juist helemaal niet. Dit was en is mijn beste jaar ooit. Ik moest er eerst keihard voor tegen de grond gaan om in te zien dat ik dingen prima zelf kan met een beetje hulp van mijn coaches en vrienden. En nu sta ik hier. Ik ga je deze maand dus advies geven over daten. Zweetdaten in het bijzonder.

Ik begin bij het begin. Namelijk hoe score je nou zo’n date? Jongens in de kroeg tegenkomen of in de supermarkt is bijna ongewoon geworden. Ik heb er eerlijk gezegd ook geen tijd (meer) voor. Gelukkig zijn er de nodige apps die ons leven zo veel makkelijker maken. Okay soms sta ik dus stiekem te ‘wingen’ in de Groene Vlinder. Gewoon omdat het makkelijker is. Kan ik gelijk zien wie er ook zo (vrij)gezellig is. En wat ik er nog fijner aan vind? Ik hoef mezelf dus nooit ten toon te stellen op een Datingsite. Ik hoef enkel mijn Facebookinstellingen en –voorkeuren aan te klikken en ik ben up & running.

Wingme
Tinder is passé. Gelukkig is er nu dus Wingme.  Het woord ‘Wing’ zegt het al, daten met de hulp van je vrienden. ‘Als Whatsapp en Tinder ‘het’ zouden doen, zou Wingme hun liefdesbaby zijn. Twee werelden die dus samen komen in deze fantastische app. Je swiped net als bij Tinder naar links en rechts. Tevens is er een uitgebreide chatfunctie. Hierdoor ontstaat er de mogelijkheid om je (potentiële) matches te bespreken met (bezette) vrienden.’ Bron: Metro. Ja je leest het goed, ook als je in relatie zit kun je dus meedoen. Je bent dan niet de dater maar de Wing(wo)men. Hoef je ook niet meer de telefoon te stelen van je vrijgezellige vriendinnetje. Waarom ik zo’n fan ben van deze app? Omdat het de app gemaakt is op Nederlandse bodem. Het team achter de app heeft de nodige ervaring als het gaat om online daten en weet dus waar het over gaat. Wat ik nog leuker aan ze vind is dat ik direct een code kreeg om de app samen met jou als één van de eerste in Nederland uit te testen. Doe je met me mee?

Let’s Play
Als hardloopster wil ik best een jongen tegen het lijf lopen, letterlijk. Maar ook daar vind ik het makkelijk om gebruik te maken van een app. De Let’s Play app helpt me hierbij. Wat doet de Let’s Play app dan precies Francien? Je maakt een account aan in de app, geeft daarbij je voorkeursporten aan in de app, in mijn geval hardlopen, pingpongen en frisbeeën. De app brengt je vervolgens in contact met mensen bij jouw in de buurt.  Eén van deze personen kan een event aanmaken of jij zelf en iedereen bij hem of haar in de buurt uitnodigen voor dit event. Zo ga ik vanavond bijvoorbeeld hardlopen langs de Amstel. Superhandig dus en een leuke manier om nieuwe mensen  (zweetdates dus) te leren kennen.

Heb jij nog apps voor me die ik MOET hebben om potentiële zweetdates te scoren? 

Photo by Joyce Bongers.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent