2 Date | Zweetdate

Met of zonder Fieke, ik moet verder. Fieke komt binnenkort op een andere manier terug op GL2R. Maar goed Francien zonder partner? Nee dat kan niet, kijk hoe alleen ik ben op deze foto. En dus ga ik deze maand opzoek naar een nieuwe boy om me te vergezellen op het blog. Of beter nog, meerdere zelfs. Ik ga maximaal zweetdaten met de hotste (sportende) mannen van dit moment. Wie dat zijn kan ik nog niet verklappen, maar ik weet zeker dat niet alleen ik hier heel veel plezier aan ga beleven.

Naast de nodige zweetdates ga ik je precies vertellen hoe je zelf het beste een zweetdate kunt aanpakken en wat je moet dragen op een dergelijke zweetdate. Leg ik je haarfijn uit welke workouts je allemaal samen met je zweetdate kunt doen en wat je absoluut NIET moet doen. Om je leven nog makkelijker te maken behandel ik ook de nodige apps waarmee je gemakkelijk dates kunt scoren.

Zelf heb ik al vier zweetdates gescoord, maar met wie vind jij dat ik op zweetdate moet voor het blog?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

De getoonde foto’s is dit artikel zijn afkomstig van de bovengenoemde websites.

Recent