#2 Diary

Werken, hardlopen, shoppen, uit eten, verjaardagen je kent het wel. Het was wat je noemt een drukke week…

Maandag – Na een dag hard werken, maakte mijn lieve vriendinnetje een heerlijke salade met crispy chicken. Loved it! Na het eten moest er natuurlijk ook gerend worden en dat deden we op onze nieuwe Adidas shoes.

Dinsdag – Een dagje sportschool, misstaat natuurlijk ook niet in mijn overvolle agenda. Fieke en ik maakte samen de tocht naar de sportschool. Aldaar deden we mee aan intensieve 45 minutes work-out.

Woensdag – Spierpijn van de vorige dag? Ja! Oeps iets te hard aan de apparaatjes getild. In de avond bracht ik een bezoek aan één van mijn Utrechtse vriendinnetjes. En wat doe je dan? TV kijken en goede gesprekken voeren.

Donderdag – Donderdagavond was ik toe aan avondje stappen. Daar ging ik dan met mijn goede gedrag all dressed up. Zij het niet dat ik géén student meer ben. En dan kan ik me wel aansluiten bij de lange rij voor de deur om er vervolgens toch achter te komen dat je er echt niet in komt zonder studentenkaart. Wat is het leven toch hard! Dan maar terug naar huis :-(.

Vrijdag – Tijd voor wat ontspanning en het schrijven van deze blogpost. Mijn laptop gaat nu dicht. Mij rest alleen nog te zeggen enjoy your weekend.

?
Francien

 P.S. De cupcakes, snoepjes en toetjes waren deze week ook inbegrepen!

Recent