2 Drink | Smooth Criminal

Is het weer zover Francien? Ja. Hoe vaak moet jij als lezer nog horen dat ik, Francien, mijn voedselpatroon (ga) aanpas(sen)? Nog heel vaak denk ik. De Coca-Cola wordt inmiddels niet meer aangeraakt. In plaats daarvan ga ik voor water met een smaakje. Mijn favoriet? Komkommer met limoensap. Als ik door mijn watervoorraad heen ben kies ik voor een glas Optimel of een blikje Spa Citroen.

Dankzij Amiset en Defitenbodyshop.nl ben ik tegenwoordig ook voorzien van de nodige vitaminepillen en gezonde producten. Nu ik een huis én keuken heb, kan ik nog meer gezonde stappen zetten. Zoals koken. Iets wat ik de laatste tijd nooit meer deed. Genoeg over mijn voornemen om gezond te doen.

Onee, ik ga toch nog even door. Ik ga je namelijk verblijden mijn smoothie recept. Mijn blender staat op mijn werk, omdat ze daar een hele mooie keuken hebben met allemaal vers fruit. Iedere dag weer. Lucky me. Daarnaast vind ik het ook gewoon heel erg leuk om mijn collega’s te laten meegenieten van mijn smoothie recepten. Ik bedoel sharing = caring. Eerlijk toegegeven, mijn smoothies zijn niet zo gezond als die van Jenny of Iris. Die van mij zijn vooral lekker en zoet. Terwijl een goede smooothie niet altijd lekker hoeft te zijn. Toch prefereren mijn smaakpupillen zoet.

All you need is:
2 Groene kiwi’s
1 Banaan
20 frambozen
Handjevol blauwe bessen
Goji bessen

Je snijdt de kiwi’s en banaan in partjes. Gooit deze in de blender voegt daaraan de frambozen, blauwe bessen en goji bessen toe en blenderen maar. Dit is natuurlijk een supersimpele smoothie. Je kunt het zo leuk en lekker maken als je zelf wilt. De afgelopen twee weken heb ik ieder geval heel lekkere en voedzame smoothies gemaakt. Hier voel ik me harstikke goed en gezond bij.

Welke ingredienten zitten er in jouw favoriete smoothie?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent