2 DRINK | Smoothie on the go

Wederom ben ik de afgelopen week niet echt vaak in de keuken geweest. Toch vind ik mijn keuken wel heel leuk! Gisteren had ik een korte meet & greet met mijn keuken. Wat ik maakte? Een pre-workout smoothie! Ik kon deze vitamineboost namelijk heel goed gebruiken. Aangezien mijn gezicht licht geeft. Een tekort aan zon en vitamientjes doen geen wonderen voor mijn gezicht.

Wat zit erin?

Handjevol mango partjes
Handjevol blauwe bessen
1 Willde perzik in partjes
1 Glas sinaasappelsap

Ik heb gekozen voor bevroren ingrediënten zodat ik ook gelijk een ijskoude smoothie heb en niet eerst nog diepvriesklontjes nodig heb. Rond deze tijd van het jaar kun je ook gaan voor de verse variant.

Btw een blender vond ik te duur. Daarom heb ik laatst voor een klein bedrag deze smoothiemaker aangekocht bij de Blokker.

Het advies is wel om deze smoothie te drinken terwijl je in de zon zit, zodat je ook gelijk een kleurtje op gezicht krijgt.

Enjoy your day! 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent