2 Eat | Avocado toast

Gister at ik dit als lunch en toen bedacht ik me dat ik volgens mij nooit een receptje met brood met jullie heb gedeeld. Vandaag dus een receptje met.. juist, brood.

What do we need?

  • 2 sneetjes (spelt) brood
  • 1 avocado
  • 2 eieren
  • pompoenpitten
  • halve citroen
  • peper & zout

Breng water aan de kook en kook de eieren hier 5 minuten in. In de tussen tijd rooster je de twee sneetjes brood als je dit lekker vindt. Je lepelt de avocado uit en besmeert de sneetjes brood hiermee. Strooi er wat pompoen pitjes over en knijp er nog de citroen erover uit.

Als de eitjes klaar zijn, pel je ze en leg je ze op de boterhammen en snijd je ze doormidden. Strooi er nu nog wat peper en zout over naar smaak en done. Een heerlijk broodje vol gezonde vetten, vitamine en proteïne!

Enjoy! 

?

Jenny

Check out my blog or follow me on Instagram

Recent