2 Eat | Best breakfast evah

Eerst even dit: Dank je wel voor een fantastische avond gister! Met 80 meiden liepen we door het Amsterdamse Westerpark. Bij binnenkomst konden de schoenen getest worden, werd er een beetje gekletst met elkaar en daarna was het tijd voor de run. Eerst een warming up, daarna een run van 5 km. Om vervolgens af te sluiten met muziek, hapjes, drankjes en dansjes! We loved it! En we hopen dat jullie het net zo leuk vonden! SEE YOU SOON!! 

Er staat al een tijdje een smoothiemaker in mijn keuken. Toen ik hem net gekocht had werd ie veelvuldig gebruikt. Iedere dag een fruitsmoothie als ontbijt of toetje, zeg maar. Maar al snel verdween het apparaat in een kastje en werd ie eigenlijk een beetje vergeten. Zonde natuurlijk! Want er komen zulke lekkere sapjes uit, die ik nu af en toe voor €4,- koop (dom). Goed, dus het werd tijd om het apparaat af te stoffen en in gebruik te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. En dit is het resultaat. Een heerlijk ontbijt!

Wat je nodig hebt?

  • een blender of smoothiemaker
  • een doosje zomerfruit uit de vriezer
  • een handje muesli (ik gebruik de biologische vruchten/noten muesli van de AH)
  • een scheut sap, bijvoorbeeld mango/passievrucht (sinaasappel is ook goed, of gewoon een banaan)
  • (soja) yoghurt

Het zomerfruit moet even ontdooien, vervolgens stop je alles in de bij elkaar in de blender. Ik voeg altijd ook nog een scheutje water toe. Blenden, checken of er geen grote stukken meer inzitten en je bent klaar om te genieten van een super gezond ontbijtje. Veel makkelijker kan het niet. Het enige is dat ik 9 van de 10 keer vergeet om het fruit te ontdooien en dan wordt het lastig om op tijd op kantoor te komen;)

Wat is jouw favoriete ontbijt?

?

Fieke (& Francien)

Follow our blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent