2 Eat | Breakfast Parfait

Om de zoveel weken heb ik wel een ander favoriete ontbijtje; overnight oats, warme havermout, pannenkoeken.. Het wisselt elke keer! De laatste tijd kies ik nu elke ochtend voor een breakfast parfait, deze moet je echt een keer proberen! Inspired by Yoghurt Barn!

Ken je Yogurt Barn al? Ik ben er vaak te vinden en vorige week heb ik dezelfde potjes die zij gebruiken gevonden bij de Xenos, voor maar 3 euro! Nu kan ik thuis mijn eigen Yoghurt Barn creaties maken.

What do we need?
Yoghurt (Soja yoghurt, Griekse yoghurt)
Superfoods (Lijnzaad, Chiazaad, Goji bessen, Mulberries, Cacao nibs)
Fruit (Banaan, granaatappel pitjes, mango, blauwe bessen, dadels)
Noten (pecannoten of andere nootjes!)
Granola (zelfgemaakte of die van de Marqt) 

Wil je je eigen granola maken? Het is helemaaal niet moeilijk en je hebt het zo op tafel staan. Voor het receptje ga je naar mijn website.

Nu gaan we beginnen met laagjes maken! Eerst een laagje granaatappel pitjes, dan een laagje Griekse Yoghurt, nu een laagje met wat lijnzaad, chia zaad, goji bessen en cacao nibs gevolgd met een laagje soja yoghurt en nu krijgen we de toppings: Granola, stukjes banaan, mango, blauwe bessen, nog meer granaatappel, dadels en nootjes!

Een heel simpel ontbijtje maar super voedzaam en je zit er super lang vol van. Een goede start van de dag dus! Je kunt natuurlijk ook andere variaties maken, door andere soorten yoghurt, fruit, nootjes en superfoods te kiezen.

Eet smakelijk en enjoy!

 

Enjoy!

?

Jenny

Check out my blog or follow me on Instagram

Recent