2 Eat | Eetdate

Gisteren ook naar de gay parade geweest? Het was te gek. Ik ben zelfs twee dagen geweest. Koningsdag, maar dan roze. Gisteren ging ik er zelfs op (zweet)date. Na een dag vol dansjes en drankjes werd de dag om afgesloten met een diner voor twee. Best wel fijn. Ik kreeg een heerlijke salade voorgeschoteld. Zo lekker dat ik ‘em vandaag zelf ook maakte. Want ja, soms kook ik wel. Ook al laat ik dat normaal gesproken aan Jenny over.

De ingrediënten voor twee personen?

1 zak veldsla
2 sjalotjes
1 bakje groene asperges tips
2 eitjes
2 lepels honing mosterd dressing
geschaafde Parmezaanse kaas

Ik houd van een goede voorbereiding en dus snijd ik de bovengenoemde groente, op de sla na, in partjes. Je zet twee pannen op het vuur met daarin warm water. Voor het gepocheerde ei  verwijs ik je door naar dit filmpje. Ik laat de asperges tips drie minuten koken.

Ondertussen maak ik het bord alvast op door de sla te draperen op het bord. Ik voeg daaraan de sjalotjes en de Parmezaanse kaas toe. Na drie minuten giet ik de aspergetips af en leg ze op de salade. Het gepocheerde ei en de dressing maken de salade af.

Eet smakelijk. Terwijl jij dit leest ga ik even een rondje door Amsterdam rennen. BTW, dit was trouwens een zeer geslaagde eetdate.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

De getoonde foto’s is dit artikel zijn afkomstig van de bovengenoemde websites.

Recent