2 Eat | Giveaways & 200 cals

De Bikini Battle maand staat, wat ons betreft, in het teken van net iets meer/beter/uitdagender doen dan normaal. Dat geldt zeker voor je workouts, maar ook voor alle andere facetten van een gezonde levenstijl. En dan valt eten en drinken daar natuurlijk ook onder. Dat is ook waarom we je uitdagen om snoep en snacks te laten liggen en om meer water te drinken. Niet met afvallen als doel, maar met een gezond gevoel. Nou is die scheidslijn altijd heel dun en dat is lastig. Frans en ik zijn namelijk nooit bezig geweest met ons gewicht, maar wel met bewegen en (zo veel mogelijk) gezond leven en we vinden het leuk om onszelf in maanden als deze net even extra uit te dagen.

Calorieën in voeding. Het interesseert me eigenlijk geen bal. Of nouja, ik weet dat een Big Mac héél veel bevat en een komkommer een stuk minder, maar hoe veel precies? Al sla je me dood. Toch was ik super geintrigeerd door een artikel op NSMBL.com, waarin werd afgebeeld hoe 200 calorieën er eigenlijk uitzien. Ik wilde het dan ook even met je delen. Kijk mee, ik heb een selectietje gemaakt:)

Is toch best interessant om te zien. Maar wat ik nog interessanter vind is het aantal calorieën in drinken. Al mijn drankjes tellen voor mij niet mee met mijn dagelijkse calorie inname, maar dat slaat natuurlijk nergens op. Want het telt wel degelijk mee!

In plaats van 2 glazen cola kun je kiezen voor 100 glazen groene thee met citroen van de AH of een onbeperkte hoeveelheid water. Niet verstandig overigens;) Met dat in ons achterhoofd hebben we een leuke verrassing voor je. We hebben je natuurlijk uitgedaagd om de komende weken iedere dag minimaal 1 liter water te drinken, omdat dat super goed voor je is:) Maar we willen het graag een beetje leuker voor je maken. En dus gaan we iets weggeven! Onze favoriete waterflessen, de Bobble! De sportvariant wel te verstaan!

Wat je moet doen? Vertel ons waarom je wel wat waterdrinkmotivatie kunt gebruiken. Simple as that! En we zouden het nog leuker vinden als je gelijk ook even onze Facebookpagina liked (mocht je dat nog niet doen… schande!;). Zondag 14 april maken we de winnaars bekend. Winnaars, want we geven er 2 weg! Een roze en een blauwe:)

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent