2 Eat | Mango parmaham

Summertime! Dit receptje at ik laatst bij een vriendinnetje en ik vond hem zo lekker dat ik hem gewoon met jullie moest delen! Ik geloof dat zij hem uit de ELLE eten heeft. Het is een licht voorgerechtje met ham en fruit. Ham en fruit, Jenny? Is dat niet een gekke combinatie? Ja, dat vind ik zeker een vreemde combinatie maar het is echt verrassend lekker! Als je binnenkort een dinertje moet organiseren en je weet niet nog niet wat je moet koken. Trust me, dit voorgerechtje wil je serveren aan je gasten!

What do we need? (recept voor 3 personen)

  • 9 plakken prosciutto di parma
  • 2 rijpe mango’s
  • klein bosje koriander
  • peper
  • extra virgine goede olijfolie

Snijd de koriander fijn en de mango in dunne plakken. Voeg dit nu bij elkaar en dek het even af zodat de smaak van de koriander in de mango kan trekken. Verdeel nu de ham over de schaaltjes (3 plakken per persoon) en doe hier de mango met koriander op. Giet hier een beetje olijfolie over en wat peper en maak het af met een takje koriander. Een simpel recept maar super verrassend!

Enjoy!

?

Jenny

Check out my blog or follow me on Instagram

Recent