2 eat | Orange snacking

Vorige week keken we met de hele GL2R crew naar de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal. Met z’n allen bij mij thuis en Francien en ik zouden voor de hapjes zorgen. Een wedstrijd van Oranje is natuurlijk niet compleet zonder Oranje eten, Oranje drinken, Oranje outfits en Oranje versiering. En dus kochten we de Hema leeg, hingen we slingers op en bereidden we alles Oranje. Van wortels tot paprika chips. Heb je inspiratie nodig voor morgen? Check it out! En het is zooo simpel;)

We zijn natuurlijk GirlsLove2Run en we letten wel een beetje op onze gezondheid. Om dat tijdens het WK ook een beetje te doen, de zomer moet tenslotte nog beginnen…, hebben we wat ‘groene’ oranje opties voor je op een rijtje gezet. Meloen is mijn favoriet, maar de oranje paprika en wortels gingen vorige week allemaal op!

En toch… Bij een voetbalwedstrijd hoort chips. Slecht? Jep. Maar het is maar 1 keer in de 4 jaar WK en dus zien we het door de vingers… We kiezen dan natuurlijk wel voor paprika chips. Al mogen Cheetos en Hamka’s ook.

Heel slim, al die merken die inspelen op het WK en wij als chocolate ladies zijn heel blij met de mensen van M&M’s. Volledig oranje zakken gevuld met alleen maar oranje M&M’s. Perfect voor een avondje voetbal.

Wat staat er morgen bij jou op tafel?
?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent