2 Eat | Pasta Pesto

Tijd om te koken daar ontbreekt het jou vast ook weleens aan. Mij eigenlijk altijd. Ik kan er tijd voor vrij maken, maar ik schrijf liever een blogpost of maak een run door het Vondelpark. Daarnaast ontbreekt het me bijna elke keer aan kookinspiratie als ik in de supermarkt sta. Maar gelukkig staat mijn vriend Jamie altijd voor me klaar! En met zijn 15-minute meals kan ik er niet meer onderuit. Ik ga zijn gerecht namaken (wel pas op vrijdagavond), want dan pas zie ik mijn eigen keuken weer. Net als de afgelopen week wordt er of voor me gekookt of ik ga uit eten. Nee ik heb niets te klagen. Ik kan je uitleggen wat je allemaal nodig hebt… Maar dat laat ik aan Jamie over.

Terwijl ik opzoek ga naar een mooie foto van het gerecht stuit ik op ilikethatblog.com  waar het hele recept al gefotografeerd is… De moeite waard om te delen, want anders zou je moeten wachten tot mijn foto’s op zaterdag. Ik bedank de fotografe voor de prachtige foto’s. 

Lijkt het je wat? Ik kan bijna niet wachten totdat het vrijdag is…

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See

Recent