2 eat | Smoothie recept

De lekkerste tropische gezonde smoothie. Oh wat houd ik toch van deze combinatie, héérlijk zoet.

What do we need for it? (1 smoothie)
? 2 passievruchten
? 1 (bevroren) banaan
? een halve mango
? 250 ml kokoswater

Snijdt de passievrucht door midden en lepel het vruchtvlees eruit. Snijdt de mango en de (bevroren) banaan in stukjes en voeg deze samen met het passievrucht vruchtvlees en het kokoswater in de blender. Zet de blender aan en laat het even goed blenden. Now you’re done, giet het in een glas en drinken maar. Als je je smoothies koud wilt, raad ik je aan om een bevroren banaan te gebruiken. Enjoy!

Ps: Aanstaande zaterdag na de We Own The Night training die we met girlslove2run geven, kan je deze smoothie komen proeven! We gaan namelijk na de training super lekkere smoothies voor jullie klaar maken. Ik heb er zin in! Zie ik jou zaterdag bij Run2Day?!

?

Jenny

Check out my blog or follow me on Instagram

Recent