2 Eat | Supersnoeps

Als ik mijn eigen nummer zou mogen schrijven zou het gaan over supersnoeps. Ja dat lees je goed. Ik word namelijk helemaal gek van al die superfoods die overal opduiken. Het is zegmaar ECHT NIET mijn ding. Gelukkig hebben we daarom ook Jenny.

Ik begin mijn dag 10 keer liever met een bakje supersnoeps. Het zou toch geweldig zijn als ik iedere dag 23 dropjes, 8 zure matten en 4 lolly’s zou mogen eten (guilty free please) Weet je wat? Ik denk dat ik het gewoon maar een keertje ga doen. Kijk ik begrijp ook wel dat het niet gezond is. Echter lijkt het me gewoon heel lekker. Nee echt.

Mijn supersnoeps videoclip zou ik opnemen in de Jamin, al van kinds af aan één van mijn favoriete candy shops. Wil je als figurant in mijn clip spelen, omdat je net als ik ook zoveel van snoep houdt? Dan zie ik je comment hieronder wel verschijnen.

En weet je wat het mooiste van dit verhaal is? Het mag dan wel harstikke ongezond zijn, ik  ren het er de volgende dag gewoon weer af hoor. Of ik begin mijn dag met een ochtend rave, de nieuwste sensatie uit de US.

Slaap lekker.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent