2 Edit | Breaking News!

BUSTED. Girls Love 2 Run gaat vreemd! Zo werd Francien al rennend in het Vondelpark gespot met een blondine… En dat terwijl Fieke momenteel toch echt een brunette is. Toen Francien hierop staande werd gehouden sprintte ze weg. De politie rekende haar later die dag op basis van getuigenverklaringen alsnog in. Na een korte verklaring werd ze enkele uren later weer op vrije voeten gesteld. Toch blijft ze hoofdverdachte in deze zaak. Tot op heden is niet duidelijk waarom zij daar met iemand anders dan Fieke werd gespot. We houden je de komende maand op de hoogte van eventuele vorderingen in deze zaak.

Het boetekleed is niet alleen aan Francien toebedeeld. Zo is Fieke gisteren gespot met een extra verlengstuk… Ook droeg zij geen hardloopschoenen. Nee nee, ze droeg golfschoenen?! Toen de politie haar om een verklaring vroeg, wilde zij hierop niet antwoorden. Ze is daarop meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor. Fieke beriep zich echter op haar zwijgplicht. Het is daarom nog steeds niet duidelijk waarom ze haar hardloopschoenen verruilde voor golfschoenen. De persvoorlichter van de politie laten weten nog geen uitspraken te kunnen doen over deze vermeende zaak. Wordt vervolgd.

Wil je weten hoe dit alles afloopt? We zijn nog opzoek naar getuigen in beide zaken. Wil je een verklaring afleggen neem dan contact op met de politie of met de redactie van GirlsLove2Run. Tot zover deze mededeling.  

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent