2 Fashion | Bad hairday?!

Het haarbandje dat altijd uitgaat… Bij Fieke blijven ze ALTIJD goed zitten. Ik snap echt niet hoe?! Daarnaast staat het bij Fieke ook  superleuk. Die heeft er gewoon meer het hoofd voor denk ik. Toch ondernam ik gisteren een nieuwe poging. Nadat ik deze te gekke nieuwe varianten zag liggen. De gevlochten versie geniet mijn voorkeur (deze is ook van Nike en nieuw in het assortiment). Toch jammer dat de kleuren niet helemaal passen bij mijn winter outfits. Ach ja… Je kunt het ook niet allemaal hebben.
Dit brengt me bij mijn volgende punt. Hoe zorg je ervoor dat ze blijven zitten? Schuifjes? Dan had ik net zo goed geen bandje in hoeven te doen, toch? Ik ben er ein-de-lijk achter waardoor ze wel blijven zitten! Als ik ze op mijn haar schuif, schuiven ze langzaam naar achteren toe totdat ze op de grond vallen tijdens mijn run. Héél irritant. Ze hebben minder grip op mijn haar. Als ik de haarbandjes net voor de haarrand plaats blijven ze dus uitstekend zitten. Ik draag er nu ook twee, waardoor ze nog beter blijven zitten. En dat niet alleen, ik gebruik tegenwoordig ook de haarelastiekjes (ook nieuw in het assortiment). Weet je nog de armbandjes naast het horloge? Dat zijn dus haarelastiekjes. Enkele maanden geleden postte ik een foto op Instagram waarop te zien was hoe je je staart verder van je hoofd kunt krijgen, waardoor je staart er supercool uitziet en je haren niet in je nek blijven plakken. Door twee van deze elastiekjes te gebruiken bereik hetzelfde effect en ze blijven nog beter zitten dan reguliere haarelastiekjes.
Draag jij weleens een haarbandje of glijden ze bij jou ook altijd uit? En heb jij nog tips voor mij? Of haarbandjes die echt moet zien?
PHOTO CREDITS: J. MESTRE

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent