2 Fashion | Chicks on kicks

Vanavond introduceer ik een nieuw (terugkerend) onderwerp op de page. De titel zegt het al. Chicks on kicks, omdat het de eerste keer gebruik ik mezelf als voorbeeld. Dit is wat ik droeg boven mijn geliefde kicks. Gisteren mocht ik aanwezig zijn bij de Levi’s ‘Icons Reinterpreted’ uit de FW13 presentatie. De collectie is geïnspireerd door de rijke geschiedenis van Levi’s en gemixt met hedendaagse invloeden. Geliefde klassieke items zoals de Trucker en het Western shirt, in een reinterpreted design, maar met behoud van de authentieke en karakteristieke uitstraling van het origineel. Kortom, I love it. Ik ging naar huis met deze klassieker. De kleur van de blouse past namelijk extreem goed bij mijn appeltjesgroene mocca sneakers. Ken of ben jij een coole chick(s) on kicks, let me know en wie weet fotografeer ik jou binnenkort wel.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent