2 Fashion | Eyecandy Part II

Ein-de-lijk zijn ze in mijn bezit. De afgelopen weken heb ik jullie er kapot mee gespammed. De één vindt ze megamooi de ander vindt ze spuuglelijk. Vooral de poepkleur doet veel stof opwaaien. I don’t care. Op deze Airmax 1 VT staat mijn naam geschreven. Ik moest ze hoe dan ook hebben. Helemaal, omdat ze in heel gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn (minder dan 50 paar).

Maar hoe combineer je deze schoen het best? Geen idee, want toen ik ze gisteren met mijn witte broek wilde dragen stond het voor geen meter. De poepkleur gooide wederom roet in het eten. Dus vandaag waag ik een nieuwe poging. Zie hier het resultaat.  Achteraf gezien was de zwarte variant ook heel vet geweest en ietje gemakkelijker te combineren…

Broek: Zara | Zonnebril: ModeMusthaves | T-shirt: Blake Seven | Airmax TR: Nike | Jasje: H&M

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent