2 Fashion | Lucky Number…

Verliefd. Verloofd. Verloren. Ik hou ervan als sporttrends worden doorgevoerd of gemixt met everyday wear. You too? Mode met een nummertje. Fiek en ik ontvingen enkele weken geleden allebei een personalized Girls Love 2 Run tee inclusief lucky number. Dankjewel lieve ModeMusthaves meisjes. Ik en mijn tee waren onafscheidelijk. Totdat ik de mijne verloor in de Stockholm. Best wel heel erg balen… Maar goed dat neemt niet weg dat ik dus verliefd ben op de T-shirts met getalletjes. Op COTTDS spotte ik een blogpost met daarin allemaal nummertjes en heel veel leuke fashionblogs (Summer Listen, The Haute Persuit, Styleheroine) die ik nog niet kende. Zie hier het resultaat van uurtjes ronddwalen op andersmans blog.

Heb jij al een numbered tee in huis gehaald? Ik duik er deze week nog de Zara voor in!

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent